שלום

pasiava

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני אקדים בכמה פרטים אישיים, שמי הוא פז, בן 14 מפ"ת, ולאחרונה התחלתי מאוד להתעניין ברוק, בעיקר ברוק הקלאסי. כבר כמה שנים שאני שומע QUEEN, עוד בגיל 'טן, שעוד לא השתגעתי על מוזיקה, אחותי איכשהו שיכנעה אותי להקשיב לדיסק שלהם בנסיעה באוטו בחו"ל, ומאז התאהבתי בפרדי ולהקתו המדהימה, ו-Bohemian Rhapsody תמיד יהיה בשבילי השיר של כל הזמנים. אבל, כמו שאמרתי, לאחרונה התחלתי יותר להתעניין, והתחלתי לשמוע גם נירוואנה, ארוסמית', רד הוט, גאנז אן רוזס, ביטלס, וקצת סקורפיונס, איגלס, פרל ג'אם ולד זפלין. בעצם אני כותב את ההודעה הזו משתי סיבות: 1. אולי אם תוכלו לתת לי המלצות על עוד להקות/זמרים של רוק קלאסי, וגם של רוק עכשווי יותר. 2. בעקוב הלהט שלי עכשיו עם מוזיקה והכל, החלטתי גם בהרצאה שאנחנו צריכים לשאת באנגלית להרצות על רוק אן רול. אולי תוכלו להמליץ לי מה לכתוב, אתרים/מאמרים שיעזרו לי, ולענות לי על שאלה אחת שלא הצלחתי לענות עליה בעצמי... איך התחיל הרוק? יש האומרים אלביס, יש האומרים ביטלס, מי התחיל, ואיך? וגם אם יש אתר/מאמר על גלגולי רוק משנות החמישים עד ימיני זה יהיה בכלל מעולה. תודה רבה, פז, המזכיר לכם להמשיך TO ROCK ON

Anuerysm

New member
הייתי ממליץ לך

להכנס לפורום אגדות רוק, יש שם המון מאמרים מעניינים מאוד

למעלה