שלום

PhoenixSuns

New member
שלום ../images/Emo13.gif

בזמן האחרון, יש לי זמן פנוי מכיוון שעזבתי ספורט אחר שעסקתי בו...(טניס) וחשבתי אולי להתחיל ללמוד אומנות לחימה כלשהי, באופן לא תחרותי... אלא באופן חובבני ביותר, אני בן 15 וחצי, כיתה י', מאשדוד.. האם יש אפשרות ללמוד באשדוד? על מה אתם מומליצים? כי אין לי כל ידע לגבי אומנויות לחימה כלשהן או העדפה כלשהי, מה שכן אני רוצה שזה לא יהיה מסוכן, הכוונה מסוכן זה לא ליפול על המזרון אלא מסוכן זה שלחטוף אגרוף באף בלי הגנה כלשהי זה דבר שבשגרה
תודה..

marx04

New member
אומנויות לחימה באשדוד

שלום פיניקס סאנס, מאחר שאתה בן 15 וחצי אני מניח שיהיה לך קשה להגיע לבתי ספר מחוץ לאשדוד. לכן, במקום להתחיל לשאול אותך יותר פרטים על הדבר שאתה מחפש, אני פשוט אפרט בפניך את כל המקומות הידועים לי באשדוד שמלמדים אומנות לחימה כלשהי. אני ממליץ לך שתלך לכל בתי הספר הללו, תצפה באימונים בכל אחד מהם, ותבחר את מה שייראה לך ויתאים לך ביותר. אני בטוח שקיימים בתי ספר נוספים לאומנויות לחימה באשדוד, אבל זה מה שמצאתי: ווינג צ`ון ויאטנמי - ההתאחדות לקונג פו וין צ`ון בישראל - www.wingchun-il.com אשדוד: אלכס פיין, 050-8447800 אייקידו, איאיידו וג'וֹדוֹ (Jodo - אמנות לחימה במקל)- בונבוקאן אשדוד. www.bunbukan.co.il מיקום - אולם ספורט ב"ס צמח א', איזור ח' ליד ב"ס מקיף ה' כניסה מרח' רותם יוסי לוריה - 052-6449222 אייקידו: איגור ויימן ופשה ולודרסקי, רחוב מנחם אלבז אזור ו` מאחורי בית לברון 050-7692073 ‏(פשה) 054-6455506 , (איגור)‏ קנדו - אולם הספורט, מקיף ז´- אשדוד מאמן מרקו אדרי 052-8457844 [email protected] גדי קנפוג'יטסו: יעקוב שישפורטיש, דאן 4 גדי קנפו ג'יטסו, דאן 2 ג'ודו ודאן 1 ג'ו-ג'יטסו. מלמד באשדוד במתנ"ס אחווה בימים ראשון ורביעי: 17:00-18:00 ילדים בגילאי 6-10 18:00-19:00 נוער בגיל 10-16 19:00-20:00 בוגרים בגילאי 18 ומעלה טל': 052-3991537 בברכה, אורי.

PhoenixSuns

New member
תודה רבה..

מה כדאי למתחיל? כי אני לא יודע מה ההבדל בין האומניות השונות
(מה ההבדל על רגל אחת?) המטרה היא אימון לכיף, משהו כמו פעמיים בשבוע.. תודה

marx04

New member
תשובה ואומניות לחימה נוספות באשדוד

שלום לך שוב, באשר לשאלות שלך, אני יכול לומר שכמעט כל אומנויות הלחימה (ואולי כולן) מתאימות למתחילים. לשעתי, כל אמנות לחימה שאתה אוהב מתאימה לאימון לכיף, פעמיים בשבוע. אני חושב שאתה מסוגל לברר בכוחות עצמך פרטים רבים יותר על כל אומנות לחימה. זו הסיבה שבהודעה הקודמת צירפתי כתובות אינטרנט של אתרים - על מנת שתיכנס לאתרים האלה בעצמך. מלבד זאת כנס לגוגל ישראל או לויקיפדיה, הקש את שום אומנות הלחימה, ותקבל מלא אתרים לכל אומנות, בהם תוכל לקרוא על כל אומנות. להלן פרטים אודות בתי ספר נוספים לאומנויות לחימה באשדוד: טאקוונדו וקראטה - שרעבי אומנויות לחימה סגנון מסורתי, קרבות אולימפיים, הגנה עצמית, מחנות אימונים, תחרויות והופעות. קיימת נבחרת ייצוגית. שיפור המוטוריקה הגסה אצל ילדים, הקניית מיומנויות הגנה עצמית משמעת ובטחון עצמי. שיפור הכושר הגופני לפני גיוס. מיקום: קניון לב אשדוד, קומה ח' - מועדון איגרוף תאילנדי, אשדוד ימים ושעות: א',ד' ילדים כיתותד'-ו' - 15:45 ילדים כיתות א'-ג' 16:30 ילדים גיל הגן - 17:45 נוער ובוגרים - 18:00 איש הקשר רון גרשנוק טלפונים: 050-4430930 , 050-7272703 אגרוף תאילנדי: מכון Pride Muay Thai - מאמן: רועי הייזלר קניון לב אשדוד, רח' יהודה הלוי פינת בלפור אשדוד טל' : 050-6655788 בברכה, אורי.

PhoenixSuns

New member
תודה..

קודם לא שמתי לב לקישורים.. תודה על התגובה!.. ועוד שאלה.. אפשר להגיד שהברכיים שלי לא במצב הכי טוב, כלומר הפיקה לא במקום ועוד כל מיני דברים שאין לי מושג מה הם
בכל מקרה אני משתתף בשיעורי ספורט תוצאות טובות והכל... אז, מה הספורט, שכביכול הכי פחות טוב לברכיים, ומה הספורט שהכי פחות מזיק, אם השאלה מובנת.

א1ט1

New member
קודם כל

תקרא באתרים על השיטה והסגנון,ותראה אם זה מתחבר לך. דבר שני,לך לשיעורי ניסיון בתיאום עם המורים,ושם ספר למאמן את כל קורות הברכיים שלך,והוא יוכל להגיד לך מה לעשות ומה לא לעשות לפי מידת היכולת.

המלצה שלי

סנסאי משה בוחניק קרטה חזק ויעיל מומלץ בחום לא תצטער מרכז טנא אשדוד אזור ה' ובהצלחה

PhoenixSuns

New member
תודה..

אבל נראה לי אני אוותר על למידת אומנות לחימה... הברכיים לא מאפשרות לי :\

למעלה