שלום אני מעונינת ללמוד סלסה. אולי תוכלו להמליץ לי על מקום באזור ר"ג-גבעתיים (לנוער) תודה רבה!
ד דיטי2 New member 1/9/06 #1 שלום ../images/Emo13.gif אני מעונינת ללמוד סלסה. אולי תוכלו להמליץ לי על מקום באזור ר"ג-גבעתיים (לנוער) תודה רבה!
שלום ../images/Emo13.gif אני מעונינת ללמוד סלסה. אולי תוכלו להמליץ לי על מקום באזור ר"ג-גבעתיים (לנוער) תודה רבה!
D dkt New member 3/9/06 #2 יש בת"א-לא רחוק ביילטינו קלאב, נמצא בקרליבך 29 הכניסה מסביב ראשון ושלישי 9 ורבע שישי 11 ורבע לימוד לפי 5 רמות ממליץ..
יש בת"א-לא רחוק ביילטינו קלאב, נמצא בקרליבך 29 הכניסה מסביב ראשון ושלישי 9 ורבע שישי 11 ורבע לימוד לפי 5 רמות ממליץ..
S shaibec New member 3/9/06 #3 היי דיטי ראי הודעה שלי למטה לימודי סלסה חינם בקבוצות קטנות עם מדריך חמוד שמשקיע ומקדיש תשומת לב. מקנה ביטחון וכיף. יש שתיה קלה וכיבוד. לפרטים איסיקיו 110100232 מייל: [email protected] מסנג'ר [email protected] או פה.
היי דיטי ראי הודעה שלי למטה לימודי סלסה חינם בקבוצות קטנות עם מדריך חמוד שמשקיע ומקדיש תשומת לב. מקנה ביטחון וכיף. יש שתיה קלה וכיבוד. לפרטים איסיקיו 110100232 מייל: [email protected] מסנג'ר [email protected] או פה.