שלום

chen elharar

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני קודם אציג את עצמי, אז קוראים לי חן ואני בן 17 וחצי. אני לא יודע מה הגיל הממוצע של חברי הפורום כאן, אבל אני כבר מרגיש דיי צעיר כאן. בקיצור הסיפור הוא כזה.. אמנם גילי הצעיר, הספקתי לעבוד דיי הרבה בחיים. אני לא אפרט עכשיו יותר מדי. ובאיזשהוא מקום המוסיקה שינתה אותי, אבל ממש. וזה מתבטא בהכל, היום אני ממש בנאדם אחר מלפני שלוש שנים. הזמן שבו פחות או יותר התחלתי לקחת את המוסיקה יותר מסתם לחן יפה ומילים חסרי משמעות. וכאן יהודה פוליקר נכנס לתמונה. את פוליקר שמעתי תמיד, יש לי אח גדול שמאוד אוהב את השירים שלו, ויצא שהשירים של יהודה פוליקר ליוו אותי כל הילדות. אבל האמת שזה בכלל התחיל מאומן אחר לגמרי. עברי לידר, אתם בטח מכירים. הוא היה האומן שבאמת עשה לי משהו אמיתי, ובזכותו בעצם התחלתי לקחת את המוסיקה כדרך חיים. ועכשיו פתאום זה הכה בי שוב, זה חזר אלי. לא יודע למה. יכול להיות שבשבילי הם קצת דומים. למרות שהם ממש לא דומים עברי לידר ויהודה פוליקר. אבל מכל זה יצא שהלילה חזרתי הביתה עייף ועצוב, ופשוט התחלתי לשמוע מה שעושה לי טוב. מפה לשם, באמצע הלילה, נזכרתי בזמנים שונים מהעבר הלא רחוק שלי, ואיכשהו, יהודה פוליקר הזכיר לי ילדות שלמה. התחלתי לשמוע שירים ישנים, מה שפעם שמעתי ולא לקחתי כ"כ ברצינות, הפעם התמונה התחברה לי והדמעות פשוט יצאו. זה מדהים. המילים אותן מילים. אבל הפעם המשמעות שונה.. מכל זה יצא שעכשיו אני יושב וכותב את ההודעה הזאת.. אז תודה למי שהקדיש זמן וקרא את ההודעה עד כאן :) אני מקווה שיצא לי להיכנס יותר לפורום עצמו ולהיות פעיל. אגב, שאלה לא שזה באמת משנה לי, אבל יכול להיות שיהודה פוליקר הומו?

שלום לך, חן, ברוך הבא../images/Emo9.gif

אתה בהחלט בגיל המתאים - יש כאן בגילך ויש מבוגרים ממך (כמוני, למשל). גם אני התחלתי להעריץ את פוליקר בילדות (ועכשיו אני בן 31...זקן, מה??), להעריץ את הלחנים המדהימים שלו, את העיבודים ואת המילים רבות-המשמעות. מקווה שתמצא בפורום בעת שני. ו...אגב, יש כלל בפורום, שלא מדברים על חייו הפרטיים של פוליקר, רק שתדע. מדברים על הכול, רק לא על חייו הפרטיים. ברוך הבא, חן!

ספי סול

New member
חן אהלן! אתה מנגן וכותב גם???

ורינה וליז...אל תדאגו מי יעצור אותכם. אחרי שהשופט יקרא את השטוויות שלכם כאן הוא יבין שאתן מעורערות בנפשכן, אפילו להסתכלות הוא כבר לא ישלח אותכם............ רינה את באה גם להופעה ביום שישי נכון????

בוקר טוב, ספי!!!!!!!!!

הייתה אתמול תכנית פגז!!!!!!!1 את פוליקר (סאליק) השמעתי כשיר אחרון והייתה תכנית אדירה. תודה, אחי!!!! אז מה, יש שני יאיר'ים בפורום? אני ויאיר "קנגרו" חחחחחחחחחחח.

ספי,

הפנית את ההודה אליי בטעות במקום לחן... ואומרים (שוב...) 'אתכם' ולא 'אותכם'. אבל, זה לא משנה, אתה באמת צודק, רינה וליז....מעורערות בנפשן חחחחח

ספי סול

New member
חופשי.......ועדיין לא הזמנתי כרטיס

לזאפה!!! נסעתי לאילת ושכחתי בכלל להזמין ישאר מקום על הבר?אולי אנחנו נקנה בסוף בקופה ביום שישי.......

willo1

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

מעניין לשמוע את הסיפור שלך
היה לנו שירשור ארוך לפני כמה חודשים על סוג האנשים ששומעים את יודה וזה אולי מתקשר למה שאתה כתבת
בכל אופן, אנחנו מעדיפים להינמע משירשורים על חייו האישיים של יודה אבל אתה יותר ממוזמן להישאר איתנו

chen elharar

New member
תודה רבה על התגובות ../images/Emo13.gif וכן, אני..

אני כותב. יש לי מין דף יצירות שכזה. אתם יותר ממוזמנים לקרוא וגם להגיב. האמת שאני לא כ"כ בטוח אם זה סוג כתיבה שאנשים כאן יאהבו, אבל בכל מקרה. לדף היצירות: http://b.domaindlx.com/chen16/ זה יהיה מאוד נחמד לקבל קצת תגובות

chen elharar

New member
תשובה

את הקטע שבחתימה שלי אני לצערי לא כתבתי. זה קטע מתוך ספר השירים של עברי לידר. וזה ממש לא טעות כתיב, זה במתכוון. על זה בעצם אני מדבר, על הסוג כתיבה הזאת..

chen elharar

New member
זה לא שיר. זה חלק מתוך יצירה.

וכן, יש לו ספר שירים. מאוד מומלץ.

רוויטל, חמודה

"הזה" התחייחס ל"סוג" ולא ל"כתיבה" או במילים אחרות לנסמך ולא לסומך - ולכן סוג הכתיבה הזה (כלומר הסוג הזה של הכתיסב), כך שלא טעיתי. אבל בהחלט היה אפשר לכתוה "סוג הכתיבה הזאת" ואז "הזאת" היה מתייחס ל"כתיבה". כאן זה התייחס ל"סוג" ו"סוג" הוא שם בזכר ולכן "הזה". מבינה?

למעלה