liatchoice
New member
שלום ../images/Emo13.gif
אני עוקבת אחרי הפורום הזה כבר כמה זמן, מלפני ההופעה של רוג'ר בארץ כשרציתי לברר פרטים על ההופעה וכאלה. רציתי לשתף אתכם קצת מהחוויות שלי מההופעה...אולי זה קצת תקוע כי עבר קצת זמן מאז...אבל בכל זאת אני אשמח לשתף אתכם. התחלתי לשמוע את פינק פלויד בכתה ח' בערך...היום אני שלושה חודשים לפני גיוס. אבל אף פעם לא טרחתי לקרוא את הביוגרפיה של הלהקה, או ללמוד עליהם קצת, ולא, אין לי את כל הדיסקים שלהם, יש לי את The Wall, The Final Cut, Wish you were here, The division bell, Sauceful of secrets וזהו...ואחרי קריאה פה בפורום אני משתוקקת לקנות את מדל
בכל מקרה, אף פעם לא התעניינתי בפרטים על להקות ואומנים שאהבתי, אהבתי לשמוע את המוזיקה שלהם ולהנות ממנה ולא כל כך עניינו אותי החיים הפרטיים שלהם או מה עבר עליהם... ואז הגעתי לפורום הזה והתחלתי לקרוא קצת לפני ההופעה...החלטתי שבכל זאת אני רוצה לדעת קצת, ידע בסיסי וכאלה
גם הייתי בלבטים גדולים אם ללכת להופעה או לא, בכל זאת זה היה הרבה כסף, אבל בסוף החלטתי שכן, אחרי הכל זאת הזדמנות של פעם בחיים וידעתי שאני אהנה ושזה יהיה שווה כל שקל. בכל אופן, ההופעה היתה מדהימה, אין ספק, ואני בטוחה שתסכימו איתי
לא היה אכפת לי מהצפיפות, לא היה אכפת לי מהפקקים, לא היה אכפת לי מהריח של הסמים והבירה באויר, היה פשוט מדהים. האוירה היתה כל כך טובה, ההרגשה היתה נהדרת, ילדים בני 15 עומדים ליד אנשים בני 40 ונהנים מאותה המוזיקה...זה פשוט העלה לי חיוך כזה
שמחתי לראות מימיני חבורה של בני 20 שמציעה לי ג'וינט (חח) ומשמאלי גבר דתי בסביבות גיל ה40 שמצלם כל דבר וכל כך מתרגש. זאת בהחלט היתה חוויה. ההופעה עצמה היתה מדהימה, אי אפשר לתאר במילים בכלל, בשירים הראשונים היתה לי צמרמורת מטורפת שעברה בכל הגוף ולא האמנתי שאני שם בכלל, ואין מה להגיד, זה היה שווה כל שקל ואפילו יותר
בכל מקרה, אני לא אמשיך לשעמם אתכם בחוויות שלי, אני רק אגיד שאני שמחה שנכנסתי לפורום הזה בעקבות ההופעה, כי מאז אני נכנסת לכאן כמעט כל יום. וכן, אני ממשיכה ללמוד הרבה, המשכתי לקרוא קצת על הלהקה ואמשיך עוד, ואני חייבת לציין שאני מאוד נהנית מהניתוחים של השירים ואני לומדת מהם המון
אתם באמת פורום על רמה, שתדעו את זה, ולמנהלת - יש לך הרבה ידע ואת מנהלת את הפורום בצורה מעולה, אני שמחה להצטרף לכאן! לילה טוב לכולכם.
אני עוקבת אחרי הפורום הזה כבר כמה זמן, מלפני ההופעה של רוג'ר בארץ כשרציתי לברר פרטים על ההופעה וכאלה. רציתי לשתף אתכם קצת מהחוויות שלי מההופעה...אולי זה קצת תקוע כי עבר קצת זמן מאז...אבל בכל זאת אני אשמח לשתף אתכם. התחלתי לשמוע את פינק פלויד בכתה ח' בערך...היום אני שלושה חודשים לפני גיוס. אבל אף פעם לא טרחתי לקרוא את הביוגרפיה של הלהקה, או ללמוד עליהם קצת, ולא, אין לי את כל הדיסקים שלהם, יש לי את The Wall, The Final Cut, Wish you were here, The division bell, Sauceful of secrets וזהו...ואחרי קריאה פה בפורום אני משתוקקת לקנות את מדל