חמוסה בהפרעה
New member
שלום ../images/Emo13.gif
יום חמישי.. אני והמוסונים (הם יותר..) עברנו דירה לרשל"צ..לחבר שלי.. כי אני מתגייסת ב 19 ליולי אז הוא ישמור לי על המתוקים שלי
אזה חעמוד הוא..
הוא מיגן את המיטה(זוגית) בקרשים כדי שהם לא יכנסו למטה..( אם הם יחרבנו קשה לנקות) והוא מיגן את השולחן מחשב מאחורה כדי שלא יכנסו לכל המערכת של החשמל והחוטים.. ועד עכשיו הכל הולך טוב. הם מצאו להם את הפינות האהובות עליהם כבר
הם מחרבנים רק בארגז..(כמה שקשה להאמין הם עוד לא פיספסו) והכל בסדר. תאכלו לנו רק בהצלחה
קבלו קטע... יום חמישי בלילה חזרנו איתם.. והעלנו את כל הדברים, רק את הכלוב הקטן השארנו ברכב.. כי לא הינו צריכים אותו וגם לא היה כח כבר. יום שישי בבוקר, פרצו לו את הרכב!!הדלתות היו פתוחות. אבל מה? לא נגנב שום דבר! כל הרמקולים של PIONEER החדשים ששמנו רק לפני שבוע!! וכסף,מפתחות של הבית... המון ממירים של HOT וכל הציוד (הוא טכנאי של HOT) לא לקחו כלום!!!! ואנחנו כזה לא הבנו מה קרה... למה פרצו ולא לקחו שום דבר. ואז עלינו על נקודה חשובה, שאולימישהוא ראה את הכלוב, וחשב שיש בעל חיים תקוע באוטו, אז הוא פרץ תרכב בשביל לשחרר אותו והשאיר את הדלתות פתוחות כדי שאם יש שם משהוא אז שהוא יוכל לצאת... חחח איזה אנשים חמודים יש בעולם..
ויש לי שאלה, מה לגבי ירקות מבושלים? מותר? אסור? למשל גזר, אני רואה שהם לא אוכלים אותו, כי בטח הוא קשה למרות שאני חותכת אותו לחתיכות קטנות. אז חשבתי לבשל אותו , הוא גם יהיה יותר מתוק, וגם אומרים שכשמבשלים גזר אז יש בו יותר וויטמינים ( אל תשאלולמה כי אין לי מושג
) ומה עם תפוח אדמה?.. בטטה?
טוב סליחה על המגילה.. פשוט לא יצא לי להיות פה בחמ"שוש... שיהיה לכם יום טוב
יום חמישי.. אני והמוסונים (הם יותר..) עברנו דירה לרשל"צ..לחבר שלי.. כי אני מתגייסת ב 19 ליולי אז הוא ישמור לי על המתוקים שלי