שלום קודם כל שלום עכשיו תנו לי מדיטציה טובה שמרגיעה אותך כי בזמן האחרון אני צריך את זה
Q qqkk New member 6/6/06 #1 שלום../images/Emo13.gif קודם כל שלום עכשיו תנו לי מדיטציה טובה שמרגיעה אותך כי בזמן האחרון אני צריך את זה
שלום../images/Emo13.gif קודם כל שלום עכשיו תנו לי מדיטציה טובה שמרגיעה אותך כי בזמן האחרון אני צריך את זה
ב בדיחהקוסמית New member 7/6/06 #2 וברכה! ../images/Emo9.gif אם זה בסדר מצידך לענות - למה בזמן האחרון אתה צריך את זה?
ב בדיחהקוסמית New member 7/6/06 #6 אההה אתה איש של חורף בין אלפי אנשים ים? יוגורט, יוגה, כל מה שמתחיל ביוג העיקר שזה יהיה בצל
Q qqkk New member 7/6/06 #7 אני טיפוס של חורף אבל... מה שאני אוהב בחורף שהוא מרגיע האוויר נקי בבוקר יום שבת להתעורר אחרי סופה בליל שישי אם אוויר נקי הכל יפה אבל בקיץ אני לא אוהב את הזיעה את החום יתושים אבל מה שטוב בקיץ שאפשר לעשות הכל
אני טיפוס של חורף אבל... מה שאני אוהב בחורף שהוא מרגיע האוויר נקי בבוקר יום שבת להתעורר אחרי סופה בליל שישי אם אוויר נקי הכל יפה אבל בקיץ אני לא אוהב את הזיעה את החום יתושים אבל מה שטוב בקיץ שאפשר לעשות הכל
ב בדיחהקוסמית New member 8/6/06 #8 אותן איכויות גם יש בקיץ, בכל יום. תקום לפני הזריחה ותחכה תשב בחוץ/מרפסת אם אפשר, הציפורים מתעוררות, האור רק מתחיל לעלות, קצת רוח אולי, תחוש את הגוף שלך רגוע ונח ותהנה מהרגע
אותן איכויות גם יש בקיץ, בכל יום. תקום לפני הזריחה ותחכה תשב בחוץ/מרפסת אם אפשר, הציפורים מתעוררות, האור רק מתחיל לעלות, קצת רוח אולי, תחוש את הגוף שלך רגוע ונח ותהנה מהרגע