שלום

לימידדי

New member
שלום ../images/Emo13.gif

חדשה כאן... אני בהריון ראשון שלי ,בשבוע 11+יומיים אמנם יש לי עוד זמן אבל אני מאוד רוצה ללדת בבית. אני לא רוצה לעשות מעקב אצל המיילדת. אז מה בעצם עושים? באיזה שבוע יוצרים קשר עם המיילדת? והכי חשוב- למישהי יש המלצה על מיילדת ? אני גרה ביבנה ואשמח למישהי באזור-יבנה,רחובות,נס ציונה ,ראשון לציון,אפילו גדרה טוב וגם ת"א. תודה מראש

אשכר ש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ומזל טוב על ההריון
אם את לא רוצה לעשות מעקב אצל המיילדת את יכולה לחכות קצת ולהתקשר סביב שבוע 20. בנוגע להמלצות על מיילדת, זה ממש עניין של כימיה אישית, מי שהתאימה לי, לאו דווקא תתאים לך, כי הדרישות שלנו שונות. נראה לי מצויין להתחיל מקריאת סיפורי לידה במאמרי הפורום וכך להתחיל להכי את המיילדות השונות. כמו כן, את יכולה לקרוא במאמרי הפורום את המאמר על בחירת מיילדת, אולי זה גם יעזור.

אם פי 3

New member
ברוכה הבאה

אפשר ליצור קשר עם המיילדת מתי שרוצים. אני יצרתי קשר ממש מוקדם, כי היה לי חשוב שהדברים יהיו סגורים, ושאני אהיה שקטה (העבר המיילדותי ואיזור המגורים שלי גם הגבילו אותי בבחירת מיילדת, ולא רציתי להגיע למצב שבו המיילדת שבה רציתי, תפוסה. אבל זה לא הצדיק פניה כל כך מוקדמת...). נפגשנו לשיחה מקדימה, ולאחריה "סגרנו". הפעם הבאה שפגשתי בה, היתה בחודש שביעי (למעקב הריון). אפשר לשאול למה את לא מעוניינת במעקב אצל המיילדת? את יכולה לעשות את זה בנוסף למעקב הרגיל. ולפחות אצל חלק מהמיילדות, זה כלול במחיר, כלומר, את לא משלמת יותר בגלל המעקב (או פחות אם את נמנעת ממנו - אבל צריך לבדוק אצל המיילדת הספציפית). אני רואה בזה כמה יתרונות: קודם כל, בניגוד ל"מעקב סיכונים בהריון" - הרגיל, המיילדת נותנת לך "מעקב הריון בריא". ויש הבדל. בנוסף, המפגשים האלו הם זמן טוב להיכרות מעמיקה, לליבון שאלות על ההריון והלידה, לתיאום ציפיות. אפילו לבדיקה של התאמה בין היולדת והמיילדת (אפשר להתחרט כמעט בכל שלב).

שָׂרָה

New member
מישהי בפורום אמרה לי שהמיילדת

רונית קופליס היא עם הראש ההכי 'פתוח' אם זה הסגנון שלך, אולי תוכלי לנסות אותה.. בהצלחה ומזל טוב.

mamadan

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאחלת לך הריון קל והרבה הצלחה, באזור רחובות יש את אילנה שמש, אני ילדתי איתה בהריון הקודם ואלד איתה גם הפעם בעזרת השם. נדמה לי שיש גם את ענת תל אורן באזור.

למעלה