שלום

Netta79

New member
שלום ../images/Emo13.gif

סליחה על "ההתפרצות " לפורום אני פשוט מוטרדת קצת מספר שסיימתי לקרוא ומרגישה דחף לחלוק את החוויות ממנו ... סיימתי את "שתיקת החרדים " מאת שייע בריזל ורציתי לשאול , מה דעתכם ? מה באמת אמור לעשות אדם מאמין עם האיסור (הלא ממש לגיטימי לדעתי)? אני מאמינה שאדם צריך לחיות באמת שלו , כל עוד היא לא פוגעת בבריות אחרות כיצד יכלה התורה לאסור על אדם לחיות ע''פי נטיותיו ? הרי מי שאחזו בולמוס מתירים לו לאכול ביום כיפור ! זה לא ברור לי ! מה עושים עם זה ? העובדה שהתורה לא מקבלת את המשיכה לבני אותו מין לא גורמת לכם לחשוב פעמיים ? האם באמת ניתן לחיות ב"שלוות נפש" כשמצד אחד מקפידים על קלה כבחמורה ומצד שני עוברים תחל''ס על איסור ? או כפי שמכנה את זה הסופר בחיוך " מקפידים על תרי''ב מצוות"
) האם ניתן לפרש אחרת את הנאמר בתורה ? אוף !!! לא נוח לי עם זה ! חושבת שהקב''ה ברא את כולנו בצלם , אוהב את כולם , על כל מעשיהם בתנאי שהם לא פוגעים לא מבינה איך אפשר להאמין שה' לא יאהב אותך, הוא ברא אותך עם הנטייה הזו !!! בבקשה , תגובותיכם מאוד חשובות לי , הספר הזה , הזיז לי משהו ... חזק ...
(מ- 4 אמות
) ~נטע

ריק בש

New member
לא לבד

הומואים הם לא המגזר היחיד שהדת מענישה אותו על לא עוול בכפיו. יש גם עגונות, ממזרים..

למעלה