שלום

Viva Peron

New member
שלום ../images/Emo13.gif

היי לכם ! קוראים לי אבישי, אני בן 18 אני מעריץ של המחזמר "אוויטה" ושל אווה פרון האמיתית בפרט אני אוסף חומר ותקליטים על המחזמר של קאסטים שונים כרגע יש לי 4 קאסטים מבורדווי 1978 עוד אחד כפול גם מ 1978 בורדווי 1989 וספרד 1980 רציתי לדעת איפה אפשר להשיג את השירים של המחזמר בעברית עם ריקי גל? ו... יש פה עוד מעריצים של המחזמר ?

i d o b

New member
אוויטה-בלונדון

הפקה מחודשת של אוויטה מגיעה ללונדון בקיץ.... ולפי מה שכתוב באנטרנט...יהיה לה גם פסקול.

trilliane

Well-known member
מנהל
בדיוק רציתי לשאול בעצמי למי יש

שירים מההפקה הישראלית, או אפילו מילים לשירים - יש למישהו?

Octavian

New member
ההודעה שלך די מטרידה....

לאהוב את המחזמר זה דבר אחד... אבל להעריץ את אווה דוארטה בעצמה זה קצת פריקי. משהו כמו: "היי. קוראים לי אבישי ואני מעריץ את היטלר. או את מוסוליני." ושלא תבין אותי לא נכון, אני בעד שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. אני רק תוהה כמה אתה מכיר את הדמות האמיתית. תופעת ה"נעלמים" (los desaparecidos) לא היתה המצאת שלטון החונטה של גנרל וידלה ב-76. היא נשענה על התקדים ההיסטורי של הזוג פרון, שעשה לו מנהג חביב להעלים (as in לחסל ולקבור במקום לא ידוע) מתנגדים ומפגינים לשלטון שלו. שלא לדבר על הסכומים האדירים שהם גנבו מקופת מדינתם וניצול של אומה שלמה במשך שנים. בכל מקרה, אם אתה מחפש את האלבום הישראלי של אויטה, יש לי שניים כאלו. אתה מוזמן לשלוח לי מסר, אפילו אם הסיבה שלך מופרעת משהו...

Viva Peron

New member
אוקיי...

כבר פתחתי על זה 900000 דיונים ויצאתי למסע הסברות מפה עד אוסטרליה אני מעריץ את אווה פרון בכבוד רב ! וכולם צריכים להפסיק לחשוב שהיא הייתה נאצית או פושעות, רוצחת, WHAT EVER ואם כבר מישהו רוצה לדעת את האמת עלייה אז שיתחיל לקרוא יותר חומר בעיון ושלא יתן לכל מיני מאמרי נגד להשמיץ אותה ! ולהשוות אותה להיטלר זה כבר מוגזם ברמות ! אוויטה עזרה לאנשים, ונתנה את הנשמה שלה לארגנטינה אחרי מותה השטלתו הגנרלים והם האשמים למצבה של המדינה כיום ! לא פרון ולא אווה ! שיפסקו למכור לכם זבל ! אני עשיתי עבודות מחקר מקיפות מאוד בנושא שלה קראתי וראיתי לא פחות מ 23 ספרים,מאמרים, סרטים באנגלית,ספרדית ועברית אודות אווה פרון ונוכחתי לגלות מנהיגה מיוחדת שאין כמותה ! מפגש שלי אצל הסופרת דבורה שכנר (74) עולת ארגנטינה גרה בקיבוץ גזית היסטוריונית, אנטי פרוניסטית לשעבר ! גרם לי אפילו עם היה לי ספק בחפותה של אוויטה אז עכשיו אני בטוח ב 100% אוויטה היא גדולה מהחיים ! דיי להשמצות ! ו... שלחתי לך מסר בקשר לתקליט

netmaster1

New member
מה רע בהיטלר ומוסוליני?

או בכל אדם שיש לו מנהג להעלים אנשים? תראו איזה אחלה מחזות זמר יוצאים מהאנשים האלה, אני אומר די להשמצות! וקורא מפה למפיקים בעולם להתחיל לחשוב על קסטרו - המחזמר! צ'א גאוורא על הקרח הם אולי רצחו מליונים, אבל זה לא אומר שהם לא יודעים לשיר ולרקוד(ואפילו בו זמנית!)

shiratel

New member
חחח טוב שלא

אבל אם כבר, אני אומרת שיעשו מחזמר על גולדה מאיר! אז בינתיים עשו מחזות זמר על מי? יצחק רבין (מי שחלם), אווה פרון (אוויטה), היטלר (המפיקים)... שכחתי מישו? (עשו על מוסוליני איזה מחזמר?) חחחחחחחחחח :)

JC Superstar

New member
על זה ניתן לומר...

spring time for Evita and Argentina.... אני מהיום מעריץ של היטלר! הייל! מי איתי?

Molly Whuppie

New member
גם אם היא לא נתנה את הפקודות

בעצמה, היא עדיין הייתה שותפה לפשעים שהתבצעו באותה תקופה. היה מאד "נוח" לפרון שאווה תהיה אהודה ותעזור לאנשים. כמו שיטת הלחם והשעשועים של פרנקו. פופוליזם הוא תנאי הכרחי למשטרים אוטוריטריים. "סיור הקשת בענן" לא ממש תורם לדמותה החיובית, בהתחשב בכך שהיא נפגשה עם פרנקו. אולי כדאי שתקרא כמה ספרים על המשטר הפשיסטי שלו, ועל מלחמת האזרחים, כדי להבין יותר על אווה וחואן (בבחינת אמור לי מיהם ידידיך ואומר לך מי אתה).

tHEsATLAN

New member
דבר איתי במסרים

אני אשלח לך באיסיקיו, יש לי את זה מוקלט מהתקופה שהיו משמיעים בראדיו את ההצגות

lirush08

New member
שלום לך אבישי.

אני הבת של ריקי גל, הייתי רוצה לדעת כמה דברים. אם תוכל ליצור איתי קשר באייסיקיו:335824228

למעלה