שלום

שלום../images/Emo13.gif

אני מקווה שתוכלו לעזור לי עם השאלה. אם אני רוצה לגדל חמוס, איפה אפשר למצוא חמוסים למסירה?, או שקונים אותם?, אני לגמרי לא מבינה בזה.

terra2

New member
כנ"ל אותה שאלה

חפשתי ביד 2 אבל יש שם אנשים שמוכרים את החמוסים כמעט כמו בחנות חיות ואפילו לא מסורסים

Sweet Fantasy

New member
מז'א כמו בחנות?

מחיר חמוס (לא מסורס) נע בין 200-300 ₪ אף אחד לא ימכור לך במחיר הזה (לרוב) חמוס מסורס\מעוקר.

Sweet Fantasy

New member
נדיר למצוא חמוס למסירה

במיוחד אם מדובר בגור.. אבל לעיתים רחוקות יש, תוכלי בעמוד זה לקרוא על 2 חמוסים למסירה בעד מכיר סימלי (דמי רצינות) מעוקרים מסורסים, כשבדר'כ מוכרים את החמוס במחיר של 200-300 ₪ ובנוסף צריך לעקר\לסרס בעוד 300-450 ₪ אבל כאמור אלו כבר חמוסים בוגרים, אם את רוצה גור תאלצי לחפש (בלוחות הפירסום השונים באינטרנט, אפשר להריץ גם חיפוש בגוגל) ותקראי המון מאמרים ושאלות נפוצות לפני הקנייה. בהצלחה.

terra2

New member
עשיתי קפיצה לכמה חנויות

ולבית החיות ובאף אחד לא מכרו חמוסים (רציתי אולי קצת להתרשם מהחיה) כרגע האופציה היחידה שנראית היא קניה מאנשים אמרו לי בחנויות שבקרוב זאת עונת ההולדות. זה נכון?

WTR

New member
מזל שאין בחנויות ../images/Emo57.gif

בשום פנים ואופן אל תקני בחנות!!!! (יש על זה מאמר.. כנראה שלא קראת עדיין את כל המאמרים, אני ממליצה לך לעשות זאת לפני שאת מחליטה לקנות חמוס). כן, בקרוב עונת ההמלטות. אבל צריך לקנות אך ורק ממגדלים ולא מחנויות! את מוזמנת לחפש בYAD2, PETKING, ובלוחות כאן בפורום.. אולי תמצאי משהו כבר עכשיו ואם לא, חכי חודש בערך.. המודעות כבר יצצו מעצמן

Sweet Fantasy

New member
עונת ההמלטות כבר החלה

עכשיו רק צריך לחכות שהגורים הראשונים יגיעו לגיל המתאים. יש חמוסות שעוד ימליטו בהמשך.

למעלה