שלום

שלום ../images/Emo13.gif

לפעמים יש לי חלומות צלולים [הם מגיעים סתם... בלי תכנון שלי או משהו] אבל אני לא יכולה לשלוט בהם אף פעם... אני עושה מה שבא לי והכל כי אני יודעת שאני חולמת, אבל אני לא מצליחה לשנות דברים או משהו... אז קרה לי כבר פעמיים שהייתי בחלום צלול וניסיתי להפסיק אותו ולהתעורר ע"י עצימת העיניים חזק חזק ופקיחה שלהם וכל מיני דברים כאלה ופשוט נתקעתי בתוכם ולא הצלחתי לצאת
איך מפסיקים חלום צלול?
תודה :]

silverhawk

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

ראשית, את מעוניינת להגביר את השליטה בחצלול או להפסיק אותו? ישנן מספר דרכים העוזרות להגביר את השליטה:
האצלת כוחות - קחי חפץ כלשהו והאמיני שיש לו את הכוחות לעשות הכל. למוח יהיה יותר קל להאמין בזה מאשר בכוחות על טבעיים שלך.
שיטת הדלת - על מנת לעבור סצנה\לזמן אנשים וכו', ביכולתך להשתמש בשיטה זו. לכי לדלת כלשהי והאמיני שמצידה השני נמצא הדבר\האדם\המקום הרצוי. חשוב להאמין באמת שהדבר יקרה, ובמרבית המקרים זה באמת מה שיהיה.
וכמובן, שימוש בשיטות להגברת הצלילות ובבדיקות מציאות לאורך כל החצלול רק יעזור. שימי
- לא מומלץ כלל לעצום עיניים במהלך חצלול. מרבית הסיכויים שהדבר יגרום לך להתעורר. ומכאן הגענו לשיטות לצאת מחצלול:
לעצום עיניים. פעמים רבות זה יוביל להתעוררות או לשינוי סצנה.
מוות - מוות בחלום בד"כ יוביל להתעוררות.
והשיטה היעילה ביותר - לשכב במיטה (בחלום) ולעצום עיניים. במרבית המקרים כאשר תפקחי אותן תהיי ערה.

whyme3

New member
XDDDDDDDDD

היא רוצה לדעת איך להתעורר מחצלול לא איך להשאר בו.

silverhawk

New member
קרא עד הסוף...

כתבתי מספר שיטות גם להישארות בחלום וגם להתעוררות ממנו...

למעלה