שלום

Lirchu

New member
שלום ../images/Emo13.gif

פורום הפיג'מות..תאמת זה המקום האחרון שחשבתי להיכנס אליו... אניוואי חשבתי אם תוכלו לתת לי מידע על אלונה החמודונת שלנו
אני יודעת שהיא שחקה בורוניקה מארס וכל זה.. אבל קצת פרטים כאילו על החיים האישיים שלה... תודה רבה

בּוּ

תאריך לידה: 20.10.83 עיסוק: שחקנית רזומה: אלונה טל למדה בבית הספר לאומנות "תלמה ילין" בתל אביב ולאחר מכן שירתה בתיאטרון צה"ל. מאז הספיקה טל לככב בתפקיד ראשי בסרט "להיות כוכב" בבימויו של ארנון צדוק, שיחקה בסיטקום היומי בערוץ הילדים, "פיג'מות" וב"צימרים". בנוסף, היא שרה עם סאבלימינל והצל את "פינאלה". ב- 2004 החליטה טל לנסות את מזלה מעבר לים ולהשתלב בתעשיית הבידור בלוס אנג'לס. טל לוהקה להופעת אורח בסדרה "ורוניקה מארס" בה שיחקה את דמותה של מג מנינג. סלב ממליץ! : "אני ממליצה על הספר 'שורשים ושיעורים בזמן'. זה לא ספר עלילתי אלא ספר שכתב דווקא פסיכיאטר וחשוב לקרוא אותו בכל שלב בחיים, ולא להסתפק בפעם אחת".

המשך בוּ

"כשהייתי ילדה הלכנו בסוף הלימודים לים. אני נכנסתי למים בשיא הפוזה, עשיתי קפיצת ראש ובום, הוא נדפק לי ברצפה. הרבה זמן אחר כך לא שכחו לי את זה". יש פה גם תמונות וכל המידע מפה http://www.eonline.co.il/facts.asp?id=1603

Bunnys BaNaNa

New member
תודה!!

אממ מישהו יודע פרטים על ההורים שלה? על המקום מגורים? היא גרה בהרצליה בעיקרון לא? או שרק ההורים שלה גרים שם...? ואיפה היא כרגע

למעלה