שלום.

gezer73

New member
שלום. ../images/Emo13.gif

קניתי היום שרשרת עם רון.. Feoh. אני לא מכירה את עניין הרונים ופשוט ראיתי משהו שניראה לי נחמד, היה כתוב שזה למזל וחשבתי שמזל זה דווקא משהו שאני צריכה. בכל אופן זה היה מאוד אינטואטיבי ובחרתי דווקא בו בגלל שהאות F קשורה לשם שלי וחשבתי שזה בטח אומר משהו..
עכשיו בשיטוט באינטרנט אני מחפשת קצת מידע על הרון הזה באמת (לפני שעה עוד לא ידעתי שזה רון בכלל ומה זה רון), וראיתי באתר שהוא מסמל עושר חומרי. זה קצת מדאיג אותי שבחרתי דווקא בו, גורם לי להרגיש קצת מטופשת - הרי עושר זה לא מה שאני צריכה ומחפשת ופתאום הFeoh ניראה לי הבחירה הכי גרועה שאפשר לעשות. יכול להיות שזה שבחרתי אותו במקרה מבין כל שאר הסמלים אומר משהו? תודה רבה ושבת שלום.

Marble Arch

New member
סליחה,

עכשיו כשפתחתי את השקית אני רואה שלמרות שבמפורש ביקשתי Feoh (אחרת לא הייתי זוכרת את השם..) קיבלתי חבר שלו- Ansuz ע"פ האתר. אני מתנצלת.

פהו - לצאת לדרך!

אני מצרפת לך עוד חומר מהאתר שלי על פהו. בעיקרון פהו לא רק מדבר על עושר חומרי, אלא הוא מדבר על המצב שבו החלק החומרי פתור, ככה שאפשר להתחיל לתהות בשאלות משמעותיות יותר, קיומיות יותר, שאלות של רוח, נפש, מודעות... פהו מסמל - הגיע הזמן לחפש את השימחה האמיתית, את הייעוד! הגיע הזמן, לקחת סיכון ולצאת לדרך! בהצלחה, יקירתי! הרפתקה בפנייך!

למעלה