שלום

Dark Tear

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני אסף אני בן 16 וקצת וכל הילדות שלי תמיד רקדתי וכו'.. והאחים הגדולים שלי תמיד ירדו עליי והורידו לי את הביטחון. והייתה לי ידידה ממש טובה שכל הזמן דירבנה אותי לרקוד והייתי פשוט רוקד אצלה בבית אבל בשלב כלשהו ההצקות של החאים שלי ניצחה והפסקתי לרקוד בערך בכיתה ז'. חחח...עכשיו זה סיפור ממש מצחיק. פגשתי במקרה לפני כמה ימים איזה מיסטית אחת והיא קוראת אנשים,מאפיינת את הבן אדם שעומד מולה על ידי קריאת אישונים(והיא בכלל עושה גבות,לא לי!! אלא לידידה ובאתי איתה).. והיא אמרה לי שהיה אסור לי להפסיק לרקוד והזנחתי את זה וזו הייתה טעות. והיא אמרה לי שזה "ה"קריירה שלי..וזה הדבר שאליו נולדתי..ואני צריך לפתח אותו. עכשיו יש לי ממש בעיה עם כסף,בעיה ענקית ואני גר באריאל,חור לחלוטין ואני לא יכול ללמוד מחוץ לאריאל בגלל הבעיה הכלכלית. אני גם בצופים וזה לוקח המון מהחיים שלי ואני אוהב גם את זה. ואני פשוט מתסוכל מאותו יום,הכל חזר אליי ואני שוב לא יודע מה להחליט ואני אוכל את עצמי מבפנים. אז דבר ראשון רציתי לשאול מה אתם דעתכם? ודבר שני אם יש איזושהי אקדמיה או מכללה למחול שאני אוכל לרקוד ולפתח את הפוטנציאל אחרי הצבא?

Dark Tear

New member
חשוב לציין שאף פעם

לא למדתי לרקוד מבחינה מקצועית,הייתי רוקד בבית ואצל הידידה הזו.

yaeltal12

New member
ברוך הבא!

אתה יכול לנסות להרשם לסטודיו קרוב לבית שלך בתור התחלה וכשיהיה לך יותר כסף תוכל לצאת גם מחוץ לעיר.

ShirUsh22

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

אין איזה סטודיו קטן באזור שאתה גר? שלפחות תתחיל ממשו.. אם אין אז אני לא יודעת מה להציע לך:S אבל שיהיה
ולא קשור- אתה מכיר מישי בת 14 וחצי שקוראים לה ירדן (היא גם גרה באריאל)?

Dark Tear

New member
יש המון ירדן שאני מכיר..

אם היא כיתה ט' אז זו ירדן קירשנר...נראה לי..

Dark Tear

New member
אההה נחמד:]

אני מכיר אותה,היא מהשבט שלי בצופים..היא ממש מתוקה:]

Swan ninetynine

New member
וואו ../images/Emo109.gif

קודם כל, אתה יכול לסוע פעם בשבוע-שבועיים-חודש לאזור המרכז ולהכנס לשיעורים פתוחים [נגיד בסטודיו B] בסגנון שמושך אותך [שיעורים פתוחים בדרך כלל לא עולים הרבה כסף, אתה יכול לפתוח לעצמך קופת חיסכון קטנה שתשים בה כסף קטן וככה תחסוך] ותתרגל את מה שאתה עושה בשיעור בבית, ככה לא תתנוון
ואם הבעיה הכספית כל כך גדולה ובאזור שלך [שהוא באמת חור
] אין שומקום שתוכל לרקוד בו כנראה שתצטרך להמשיך ככה עד שתהיה יותר עצמאי [נגיד אחרי צבא] ותוכל להתחיל לעבוד בעבודה רווחית יחסית ולממן לעצמך נסיעות ושיעורים [או אפילו למצוא עבודה עכשיו ולחסוך כסף]. אני מדברת איתך על העתיד כי אם המיסטית הזאת צודקת אתה באמת צריך לחשוב על העתיד. בכל מקרה, הכל תלוי ברצון והתמדה, שיהיה לך בהצלחה.

Dark Tear

New member
תודה רבה לכולכם:]]

השאלה היא האם יש מקום שבו יש שיעורים על רמה ואני אוכל ללמוד בו אחרי הצבא?איך קוראים לו?פרטים...? תודה רבה לכם על התמיכה..

tomerfr2

New member
מחול באריאל

ביררתי לך...באריאל יש חוגי מחול במתנ"ס (לפרטים: 03-9061800). שווה להתחיל כבר עכשיו משום שכל המסגרות למחול אחרי צבא דורשות רקע קודם. אחרי הצבא יש את סדנת הגעתון בצפון, האקדמיה בירושלים, וסמינר הקיבוצים עם תרצה לפנות להוראה. ויש עוד המון מסגרות להכשרת רקדנים אבל האמת שיש לך עוד זמן. מבחינת הכסף, אני יודעת שהרבה עיריות תומכות בכאלה שאין להם יכולת כלכלית. כשאתה מתקשר למתנ"ס תגיד את הבעיה שלך ותשאל אם יש איזו ועדת הנחות בעירייה או משהו.לגבי הצופים, זו בחירה שאתה צריך לעשות, במה להתמקד כי הריקוד דורש המון. אני בגילך עשיתי את הבחירה ועזבתי את הצופים, אבל הרבה תלמידות שלי כן מצליחות לשלב בין השניים.יאללה תתחיל לעבוד...

Dark Tear

New member
כן אני יודע,

אבל המחול הזה יש בו רק בנות...אין לבנים וזה הרגשה לא נוחה כל כך להיות בין כל הבנות כשאתה בן יחיד,או שזה סתם תפיסה פסיכולוגית אצלי אבל אני בטוח שלא יהיה לי נוח.. בכל מקרה,תודה רבה:]] רגע,אם אין לי שום ניסיון בעבר אין מצב שאני מתקבל למשהו אחרי הצבא??

A l o n 1 2 4

New member
חמוד..תתרגל

נדירים המקומות שיש בהם בנים, ואם יש זה בדרך כלל שניים שלושה.. רק במקומות מקצועיים כאלה יש שוויון, אבל בדרך כלל אין הרבה בנים בחוגים\ מגמות מחול צריך להתרגל לזה..

invisable

New member
אם אתה רוצה לרקוד...

אז תרגיש קצת לא נוח
אני רוקדת במקום שבו אין לי חברות בכלל, יש שם בנות ממש ממש מגעילות שיורדות עליי, ואתה יודע מה? לא אכפת לי. כי אני שם כדי לרקוד. לך בגישה כזה ובהצלחה

קודם כל..

אני אוהבת בנים שרוקדים. ותאמין לי שיהיה כיף לבנות שיהיה להם בן בקבוצה, הם יתחרו על שומת הלב שלך.
דבר שני, בקשר לבעיה הכספית, מתנ"ס זה הפתרון הכי טוב, זה ההתחלה. כמעט כל אחד מתחיל לרקוד במתנ"ס, אחרי שהרמה שלך תעלה (ואולי גם החשבון בבנק) תוכל להצטרף לסטודיו, ואחרי הצבא, שכבר יהיה לך נסיון (אומנם של שנתיים, אבל זה גם משהו) תוכל להצטרף למסגרת שדורשת נסיון. בהצלחה!

למעלה