שלום

JMSixfeetsmall

New member
שלום ../images/Emo13.gif

כמו לכולכם (או לרובכם, לא יודעת, אף פעם לא נכנסתי לפורום הזה), יש לי יס. הסיבה היחידה שלא עברתי להוט (כמו שההורים שלי רצו) זה בגלל קונאן אוברייאן
יש לי סטייה קטנה, אני אוהבת ג'ינג'ים, גבוהים, מארחים בטלויזיה, ורצוי שגם יהיו להם ספות מרופדות בבד משנות ה70. אפילו קראתי לציצים שלי: קונאן, ואוברייאן |מתביישת| בכל אופן, חדשה פה... יום נפלא שיהיה לכולכם.

chiff4

New member
חחחח

עכשיו גדגד אתה מבין למה YES לא ייפטרו כל כך מהר מקונאן ? כי יש מספיק לקוחות שמנויים לYES רק בגללו (גם אני בYES רק בגללו) שברגע שיבטלו את קונאן יעזבו את YES .

Aviad1987

New member
אתה והוא זה 2.

גם אני אוהב את קונאן אבל בוא לא נגזים .. הוא בהחלט לא הדבר היחיד טוב שיש ביס ובטח שלא הייתי משלם 200 ומשהו שקל רק בשבילו. לא כולנו מבוססים

chiff4

New member
אני לא מגזים

רוב המשפחה שלי רוצים מאוד לעבור לHOT אבל בגלל קונאן אנחנו לא עוברים. לכן זה בהחלט שרק בגלל קונאן אנחנו בYES. נ.ב : ביום ראשון אני מקבל את הDVD של טריומף הכלב המעליב

gadgad0

New member
אני לא קראתי לציצים שלי קונאן

ואו'בריאן. אם אני חושב על זה - הייתי קורא למשהו אחר אצלי "קונאן או'בריאן". בוא נלך לפי הרמזים ונבין במה מדובר: 1. כמו אצל קונאן, האיבר הזה עולה לאוויר מאוחר בלילה. 2. כמו לקונאן, גם לו יש בלורית ג'ינג'ית. 3. כמו מי שצופה בתוכנית של קונאן, גם הוא מכווץ משיעמום רוב הזמן. 4. כמו קונאן, ככל שעובר הזמן והוא מזדקן, רגעי התהילה שלו ספורים, קצרים וזניחים. 5. כמו בתכנית של קונאן, גם לו יש סייד-קיקס רופסים. בואו נקרא להם "הצמד של מקס ויינברג". 6. כמו קונאן, יש טובים ממנו, גדולים ממנו, שיכולים לבצע סטנד-אפ טוב ממנו ולא ליפול ולהישפך אחרי חמש דקות. 7. כמו אצל קונאן, אף אחד לא חושב אפילו לצחוק אחרי הסטנד-אפ הקצר. בראיונות שאחר-כך כל המעורבים מעדיפים לישון (כולל "הצמד של מקס ויינברג"). 8. כמו כל מי שרואה קונאן בפעם הראשונה, השאלה של כל מי שמביט באיבר המסוים הזה היא: "מי השמוק שעומד שם ליד מקס ויינברג?"

chiff4

New member
קודם כל אתה אדם דיי ממורמר

וזה שאתה לא צוחק ומבין למה קונאן נחשב היום למנחה הכי חזק של הלייט נייטס ,מוכיח שבעצם אתה בכלל לא מבין אם כך בטלויזיה.

chiff4

New member
לפי מה שידוע לי

אפשר לקנות דרך בלוקבאסטר את הDVD אותו הם יביאו מחו"ל אני את הDVD של הספיישל עשור ועכשיו של טריומף קנו לי בארה"ב

chiff4

New member
ישש

הDVD של טריומף הגיע
ובנוסף גם ספל של קונאן וחולצה יפה של קונאן

למעלה