שלום

שלום ../images/Emo13.gif

הוזמנתי לכאן.. לא ידעתי שקיים פורום כזה.. שמי ענת, בת 18.. עוד מעט לצבא.. עובדת (כבר לקראת סיום- עוד יומיים..) בניקיון... בכמה מקומות... וגם כסייעת לרופא שיניים.. אבל החלטתי שאני מסיימת עם כל העבודות שבועיים לפני הגיוס.. ולכן השבוע אני .. בורחת כפי יכולתי..חחח חוץ מהרופא שיניים שלמרבה האירוניה.. העששות החליטו לחגוג אצלי בפה.. ויש לי הרבה
ו..גם שיעור פרטי למישהו בלשון.. עבדתי גם שנה שנים קודמות כחדרנית, מלצרית... זהו אני חושבת.. לא זכור לי שעבדתי בעוד.. אבל זה גם לא משנה... אממ... עכשיו.. איפה אפשר לחתום בשביל להשאר ולהשתתף בפורום? חחח...

diftong

New member
אני מצפה לאותם השבועיים שלפני

הגיוס בכליון עיניים. לצערי יש עוד חודש וחצי לכך. תכננתי לטייל קצת בארץ. אז ברוכה הבאה לפורום!!

תודה רבה...

בגלל כל הבעיות הקטנות-שכחתי שהצטרפתי לפורום..חחח.. והיה לי על מה להתלונן..חח ויש לי הרבה דברים-אשאיר למחר.. איך זה שאת עדיין לא מגוייסת אם את בת 19 כבר? לטייל בחו"ל? לא היה כסף-עשינו שיפוצים בבית.. אני עובדת בשביל לעזור קצת להורים בהוצאות הכספיות, אבל תכננתי לנסוע עם חברה לת"א.. לצערי לא יצא לפועל.. היא הבריזה לי:-\ אבל לאילת עם ההורים יצא לפועל.. לפחות אנוח אז..

למעלה