שלום

שלום ../images/Emo13.gif

אני לא כותבת כאן ולמען האמת, רק בשבוע האחרון גיליתי שיש לו כאן פורום... אבא שלי (
) שלח אותי לחפש לו הודעה של יהודה. אז יש לי מספר שאלות
עברתי על העמודים האחרונים בחיפוש אחר תאריכי הופעות ולא מצאתי הרבה. נכתבה הודעה על הופעה ברמת-גן, בספטמבר. והדבר היחיד הנוסף שהבנתי הוא שיהודה לא מרבה להופיע כרגע. והנה השאלות: 1. בקשר להופעה ברמת-גן, בספטמבר, האם המידע רשמי? 2. ידועים פרטים או תאריכים של עוד הופעות? 3. האם ליהודה יש אתר כלשהו שניתן להתעדכן בו? תודה רבה ולילה נהדר

פוליקר

New member
אוהבת את שלום חנוך?

אני אתן למומחים כאן לענות לך. הם יודעים מתי ההופעות וכו'.

יהורמי

New member
א-לי-מות

אם אני לא טועה אחד השירים הגדולים בכלל שלום חנוך הוא אמן מעולה, אני רק לא מבין מה יש לו עכשיו עם שלמה ארצי, התאוריה שלי היא שארצי סוחט אותו איכשהו...

באמת אחד מהגדולים שלו.

אני אוהבת גם את שלמה ארצי (כמובן שאת שלום יותר
), אבל כל אחד לחוד. ביחד הם פשוט הורסים את השירים של אחד השני. גם אין כל-כך חיבור ביניהם, נראה שפשוט לחצו על שניהם

יהורמי

New member
אני לא חושב שאף אחד לחץ עליהם

אבל אני גם לא מבין את החיבור הזה בהתחלה חשבתי שלאחד מהם אולי חסר קצת כסף, אבל אני לא יודע עד כמה זה נכון.. ידידה שלי אמרה ששלום חנוך קצת ממתן את שלמה ארצי, אבל בתור אחד שלא שומע את שלמה ארצי אני לא יכול להגיד מה דעתי בנושא, כי אין לי. וגם עוד משהו - שלמה ארצי מסחרי לחלוטין, שלום חנוך לא, לפחות לא ברמה של שלמה. בראיון המשותף שהם נתנו ל- 7 לילות לפני כמה חודשים, שלמה ארצי אמר שלא היה לו זמן לחזרות בגלל שהוא התעסק בעבודה - ביחצ"נים, בשיווק, דיבר עם המשרד. שלום חנוך אמר בתגובה - "אתה מבין, הוא התעסק בעבודה, לשיר זו לא עבודה בשבילו, הוא לא זמר, הוא מתעסק בעבודה" גם בראיון נראה היה שמשהו לא כ"כ מסתדר, ועדיין הם יחד. אני לא מבין מה הולך שם... אני רואה אותך, אתה רואה אותי, אני סופר אותך, אתה סופר אותי, לוקח גיטרה ומתחיל לשיר... העיקר שיהיה בהצלחה... ולבריאות... בכל אופן, נחזור קצת ליהודה?

אני לא זוכרת איפה שמעתי

אבל אמרו שההופעה המשותפת שלהם היא גימיק כיוון שכל אחד מהם נותן הופעה רגילה משלו ורק באמצע הם מגישים 3 שירים במשותף. מישהו שמכיר את המפיק של הארוע אמר לי שהמפיק הזה אמר שהם לא מרוויחים מי יודע מה כי העלויות מאד גדולות. ואני אומרת- רבותי! הכל יחסי בחיים
יאססוווווווווווווווו יודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

willo1

New member
שלום טל ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה - למרות שאת רק בשליחות כרגע
אז ככה- 1. אכן יש הופעה הר"ג בפארק הלאומי ב22.8 וכמו שאמרתי כבר באחת ההודעות למעלה אני כבר אסרוק את המודעה על ההופעה. 2. לא ידועים לנו פרטים על עוד הופעות כרגע חוץ מהופעה בקיסריה שכולנו מקווים שתצא לפועל בסוף.. 3. להתעדכן את יכולה אצלנו, לצערי אין ממש אתר של יהודה אז הפורום הרישמי, (כאן) הוא הדבר הכי עדכני שיש ליהודה. את מוזמנת להתעדכן אצלנו

תודה רבה! ../images/Emo24.gif

(ליהודה אני לא אלך וכנראה גם אבא לא, אבל עכשיו כשראיתי את המודעה אז אולי אלך להיהודים...
) תודה על התשובות :)

willo1

New member
אוי

בסוף יצא שעשיתי פירסומת ליהודים
מילא תהני לך

ענתי44

New member
בסלוניקי

לא האמת שבעיר אחרת הנושקת לים התיכון ( יותר נכון נשקה עד שכרישי הממון הגיעו) אשדוד והיו זמנים שיהודה הופיע בפסטיבל לים התיכון שנערך בחודש אוגוסט בחוף בים ופתוח לקהל הרחב חינם. לפוליקר הגיעו ממקומות רחוקים

הקולות של סלוניקי מזכירים את אשדוד

השיר "חכי לי סלוניקי" הוא אחד החזקים של יודה-- מתה עליו. וכן ענתי יפה אמרת "רמת גן IN" אהבתי אהבתי... טל- ברוכה הבאה לפורום! (מה "היהודים"? השתגעת??
) וכן הפרסום רשמי. בשנתיים האחרונות בכל קיץ עיריית רמת גן מקיימת מופעי ענק. שנה שעברה היה שלמה ארצי (השלמה ארצי הזה נדבק לנו לפורום ללא רחם !מה יהיה???) והשנה ..אתם יודעים מי..מקורות בעירייה מסרו (ענתי נכון אני נשמעת כתבת החדשות של ערוץ 2???
)שיש 3000!!!!!!! מקומות ושהיסטריית הכרטיסים תתחיל בספטמבר. מחיר כרטיס 145 ש"ח ולתושבי רמת גן המהוללת 80 ש"ח. אנימנסה להשיג הנחה נוספת ואני אעדכן כאן. שיהיה לנו בשמחות !!!

ענתי44

New member
נתראה ברמת גן ולא בסאפארי

או שכן כי חייזר לו יראה אותנו מלמעלה מי יודע מה יחשוב. רמת גן קשורה אצלי בדרך כלל לכייף. קניון איילון (כאילו אין לנו ארבעה קניונים משלנו באשדוד) משחקי כדורגל חשובים במיוחד באיצטדיון הלאומי ולא רק של ה-
אלא גם של קבוצתי ( שבכלל הולך לה טוב מול הפועל ר"ג המקומית) ועכשיו גם ההופעה. וטל חומד ברועה הבאה לפורום
מקווה שלא הפחדתי אותך מדיי. באמת שלא התכוונתי. מקווה שאבא שלך יבוא להופעה ועוד יותר שאת תבואי איתו. יש לי הרגשה שתבואי בשביל היהודים ותשארי בשביל יהודה פוליקר אי אפשר להשאר אדיש כשהוא מתחיל לשיר

ענתי הפארק מאד קרוב לספארי..

שאנשים לא ילכו לאיבוד...חחחח מקווים לראות אותך כן?? ורמת גן זה הרבה יותר מקניום איילון (הראשון בארץ ושהכי נמאס ממנו אם את שואלת אותי). רמת גן זה גם.....אההההממממ..וגם.....ואפילו....... רמת גן זה בעיקר קרוב לתל אביב!!!!!!!!!!!!!

ענתי44

New member
אני יודעת../images/Emo54.gif

למה מה, רק לחיות על שניים כמונו מגיע ליהנות ממופע הכי טוב בשוק. אדרבה ואדרבה ירקדו איתנו גם הג'ירפה וגם הפיל. והאריה כשישמע את יהודה ידע חיש מי פה המלך
) ויסלחו לי מעריצי זוהר ארגוב או אלביס) ואני דווקא חשבתי שהיתרון הכי גדול של העיר הזנוחה תל אביב הוא היותה קרובה לרמת גן. ואפרופו רמת גן הם יגזרו קופון נאה מההופעה והעוד במועצת חלם שבעיריית אשדוד ההופעה היתה בלי כסף

למעלה