שלום!

sweet 666

New member
ארוך, אבל תקרא. מי אם לא אתה יודע

להסתדר עם דברים ארוכים? לבנות מתחת ל16 גם מגיע לחיות(אולי?) כי הרי הן גודלות ואז אתה מזיין אותן, וזה בסדר. תן להן להתבטא...אולי הזבל שיוצא להן מהפה יגמר מתישהו.(או שלא) וזה שפורום מסריח כולנו יודעים אבל זה שנגיד את זה כל הזמן לא יעשה אותו ליותר מעניין, נכון חומד? ונעליים זה מסריח ואני שונאת את זה, אבל היית מעדיף שלא יהיה את האשכול הזה בכלל? אם ככה, אז היינו עוד מדברים על השואה או מלחמת אזרחים בארה"ב שהיתה לא מזמן או על יציאת הסרט החדש של CKY...(ת'ה לייטסט אנד ת'ה גרייטסט!) בכל אופן, כל הדרכים מובילות למפגש פורום. אבל אתם בטוחים שצריך לעשות את זה בת"א? צריך מקום משעמם שלא ישאר שום דבר(פרט לג'קאס עסיסי) אחר לעשות.

מריאן 3

New member
לא הבנתי עדיין אם אתה מדבר אליי?!

ואם כן, אני לא דובונת! וחוץ מזה דובונים חמודים! ולי אין עדיין אפילו 16, אני רק בת 15. ומזה החרא הזה אתה קובע בגלל הגיל למי יש שאלות מפגרות ולמי לא...

BiAAcH

New member
לא מבין אותך....

לא מבין מה הבעייה שלך עם קטינות, ולא מה הבעייה שלך עם הפורום, הפורום לא נועד לדבר אך ורק על ג'קאס, הוא יותר בא ליצור קהילה של אנשים שמתעניינים בנושא, שבא הם יוכלו לדבר על מה שבא להם, לא רק על ג'קאס... מה, בפורום אסיילום מדברים רק רק רק על מסיבות באסיילום? לא ולא ראיתי אותך מתלונן על זה...

sweet 666

New member
גיא, הקטינות הפכו לבדיחה רב פעמית,

חוץ מזה, לא מדברים על מישהי מסויימת, אז אף אחת לא נפגעת(היי, גם אני קטינה, לא?).

sweet 666

New member
את יודעת, ברצינות?

הייתי הולכת איתן, בחורף זה בטח מעולה! אין יותר גרביים רטובות!

למעלה