שלום... יש אולי איזה משהו שאני יכולה לעשות בשביל לעכב את המחזור? תודה.
P PureSins New member 11/8/05 #1 שלום... ../images/Emo13.gif יש אולי איזה משהו שאני יכולה לעשות בשביל לעכב את המחזור? תודה.
ב ברבורה לבנה New member 11/8/05 #2 ../images/Emo4.gif גם אם היה (ויש) - כלל אינני ממליצה. בודאי שאין תרופת סבתא (לבד מלהכנס להריון כמובן...) התרופות הקיימות הן התערבות הורמונלית בטבע. אין לי המלצות ובודאי שאיני תומכת. תני לטבע לזרום כהרגלו. בריאות לך
../images/Emo4.gif גם אם היה (ויש) - כלל אינני ממליצה. בודאי שאין תרופת סבתא (לבד מלהכנס להריון כמובן...) התרופות הקיימות הן התערבות הורמונלית בטבע. אין לי המלצות ובודאי שאיני תומכת. תני לטבע לזרום כהרגלו. בריאות לך
P PureSins New member 11/8/05 #3 כמובן שלא הייתי עושה דבר אם זה לא היה כלכך חשוב לי כמו עכשיו =/ תודה בכל מקרה...
מ מלכת הבלאגן New member 11/8/05 #4 לא תומכת בכלל, ולא ניסיתי אבל פעם אמרו לי שאם לוקחים גלולות ברצף ולא מפסיקים אז המחזור מתעכב ולא מגיע. חברה שלי עשתה ככה לפני חתונתה.
לא תומכת בכלל, ולא ניסיתי אבל פעם אמרו לי שאם לוקחים גלולות ברצף ולא מפסיקים אז המחזור מתעכב ולא מגיע. חברה שלי עשתה ככה לפני חתונתה.
B Blueberry Kiss New member 12/8/05 #7 לא עוזר. אני שותה כל יום מיץ לימון טרי בלי קשר למחזור והוא לא מתעכב...