שלום

הדס100

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני חדשה פה ומאוד אוהבת פאזלים. הגעתי לזה די במקרה, כשאחותי קיבלה ליומולדת פאזל של 2,000 חלקים, והיא ממש שונאת פאזלים. מאז אני התאהבתי בהם. יש לי שתי שאלות: האם בארה"ב הפאזלים יותר זולים? ושאלה שניה: מה עושים עם פאזל שסיימתי, אבל אני לא רוצה למסגר אותו ומצד שני כואב הלב לפרק אותו... יש למישהו עצות?

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo140.gif

פאזלים שאני לא רוצה כתמונה אני מפרקת ומרכיבה שוב אחרי כמה שנים... אפשר גם למסגר ולתת מתנה לחברים או משפחה.

ואולי לתרום אותה?

עלה בדעתי רעיון, בטח יש בתי חולים, בתי אבות, מח' שיקומיות וכו' שירצו פאזלים שאנחנו כבר לא מרכיבים ולא רוצים למסגר. הרי זה טוב למוטוריקה עדינה, חשיבה וכו'... אשמח לשמוע דעות של משתתפים אחרים ואיך מתארגנים לזה.

Puzzluna

New member
רעיון נפלא!

רויטל ואני דיברנו על זה כמה פעמים. אם מישהו ימצא מקום ספציפי נשמח לתרום מהאוסף שלנו.

arielle2

New member
היי וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אם את לא רוצה למסגר עלייך לפרק, אין ברירה. פאזל שהשארתי שנה על הרצפה מתחת למיטה (6000 חלקים, מדהים) ולא היה לי כסף למסגר פשוט קיבל עובש ואז לא הייתה לי ברירה אלא לזרוק אותו וחבל. תרומות לבתי אבות נשמע לי מצויין. לדעתי בבתי חולים או מחלקות לילדים תוך כמה ימים ילכו לאיבוד חתיכות ואז הפאזל כבר לא יעניין אנשים. מקום אחד שאני מכירה ויכול להיות מעוניין הוא מעון צ'רלס קלור בגבעתיים. למקום זה מגיעים חולי סרטן בזמן טיפולים. הם שוהים שם במשך תקופה זו שבה הם זקוקים לטיפול מסייע נוסף, במשך היום הם בבית חולים ואחה"צ חוזרים למעון. ייתכן ויעניין אותם. דרך אגב, אני מעולם לא מסגרתי פאזל, אני פשוט מפרקת ומחזירה לקופסה ושומרת אותו עד לפעם הבאה שאני רוצה להרכיב אותו. זה הכיף שלי !!

למעלה