שלום

שלום../images/Emo13.gif

חיכיתי לעונה החדשה המון המון זמן.. וכמובן, פיספסתי. אבל ידעתי שיש היום!! אני ידעתי! אני לא מאמינה ששכחתי
יש שידור חוזר במקרה? אני יודעת שיש ביום שבת עונה ראשונה.. אבל את הפרק של היום אמור להיות בשידור חוזר?.. אם לא מישהו מוכן לתקצר לי?
תודה רבה
רותם

חמדונה

New member
אין בעיה!

אני אשתדל, תעזרו לי אם שכחתי משהו: ג'ואן חוזרת מהבי"ח הפסיכיאטרי, פוגשת את אדם, מתחילה שוב לראות את אלוהים, ומודיעה לו שהיא רוצה חיים בלעדיו. גרייס ולוק חברים, אבל לוק נאלץ לחתום על חוזה סודיות, והוא מרגיש מושפל. לוק רואה את הלן כל בוקר בכניסה לבית קפה ויודע שהיא מסתירה משהו, אבל היא לא מוכנה לגלות מה. הלן חושבת על לחזור להיות קתולית ומסתירה מכולם. מש' בייקר, שבנם השמוק הוא זה שגרם לקווין לנכות, תובעת את וויל והוא מסתיר זאת משאר המש'. אישתו של הבוס של ג'ואן מתפרקת. הממ... נדמה לי שסיימתי!

תודה רבה!^^

אבל בפרק האחרון ג'ואן מבינה שהיא רק דמיינה את אלוהים.. לא? אז למה היא בכלל מתייחסת אליו? אם היא יודעת שזה רק דמיון?..

אז זהו ש..

היא לא יודעת שהוא רק דמיון. הי בהחלט מנסה להתעלם ממנו בכל דרך אפשרית, אבל זה לא עוזר לה הרבה. בהתחלה היא ראתה אותו מרחוק, והוא לא דיבר איתה, והיא ניסתה להגיד לעצמה "'ואן זה לא אמיתי".. אבל בסוף אלוהים דיבר איתה וניסה להסביר לה שכמה שלא תתכחש, הוא קיים. היא התעלמה ואמרה שהיא לא רוצה שום קשר איתו, ואז בסוף הפרק אלוהים דיבר איתה שוב ואמר לה כל מיני דברים שגרמו לה לחשוב אם היא באמת רוצה לא לראות אותו יותר.. וככה נגמר.

למעלה