שלום!!!

positive energy

New member
דווקא הפעם

נמנעתי מלהגיד רסמוס ואוונסנס במיוחד בשבילך ולא חושב שכל מי שאוהבת לינקין פארק היא פאקצה (או פאקצה שחושבת שהיא פריקית). אבל כן, אני חושב שאם אנשים ששומעים אבריל לאבין ואפילו חס וחלילה בלו שומעים גם מיוז זה מוריד מה... לא יודע איך לקרוא לזה... קבוצת איכות מוזיקלית נגיד

אל תכליל את ראסמוס ברשימה.

אני אולי שומעת ראסמוס אבל אני לא שומעת בכלל לא להקות פופאנק ולא ניו מטאל. אני בכלל בקטע של פאוור וקצת רוק גות'י וגראנג'.
ואני מכירה הרבה חובבות ראסמוס שיש להן טעם מעולה ושונאות לינקין ואווריל. חוץ מהשם של ראסמוס אני מסכימה עם מה שכתבת.

O L g i T

New member
איך הגעת מאוונסנס ולינקין

לאבריל לאבין?? ונועית, זה לא קשור לאם אני אוהבת אותם או לא.. זה קשור לזה שזה לא נכון... טוב אבל אם אתם חושבים ככה... זכותכם..

פשוט ככה אני חושבת. ../images/Emo4.gif

אבל לא יפה ללכלך על להקה שאתה יודע שמישהו אחר אוהב. (במיוחד אם הוא מישהו חמוד כמוך
) בגלל זה התנצלתי.

Just Yula

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אני יוליה, בת 16 וחצי ו... ברוכה הבאה!

וקצת מידע על עצמי../images/Emo9.gif

אני עוד מאט בת 13 (איזה כיף!) אני חצי פריקית, שונאת פקאצות\פרחות\סנוביות\ערסים, שונאת וורוד חולה על שחור! חולה על רוק ועוד כל מיני סיגנונות מוזיקה.... ( לא זוכת עכשיו=\) חולה על דניאל רדקליף, מתה על עלפים... ועוד כל מיני... בקיצר נידמה לי זהו נ.ב תוד ה לכככככווווווולללללללםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NiKi†a

New member
נועית זיכרי את הגיל.

זה יעבור לה מתישו. חוץ מזה היא שומעת מיוז, זאת כבר התקדמות. אפרופו התקדמות, כדאי שאני אלך להתקדם בחומר בהיסטוריה

Franz Ferdinand

New member
כן... ינאי זה משהו מיוחד!

תופעה על-טבעית שאין כמוהה עוד בארץ! וברוכה הבאה, אורין! אני אירנה.

למעלה