שלום אני רוצה להגיע במוצ"ש לעצרת המרכזית בכיכר רבין.. איך עדיף לנסוע מנתניה? תודה
ד דוקטור קלינית New member 28/10/04 #1 שלום ../images/Emo13.gif אני רוצה להגיע במוצ"ש לעצרת המרכזית בכיכר רבין.. איך עדיף לנסוע מנתניה? תודה
שלום ../images/Emo13.gif אני רוצה להגיע במוצ"ש לעצרת המרכזית בכיכר רבין.. איך עדיף לנסוע מנתניה? תודה
A asaf2000 New member 28/10/04 #2 תשובה אוטובוס ישיר או מונית שירות, לרדת ברכבת מרכז וללכת ברגל בארלוזרוב עד אבן גבירול ושמאלה לכיכר רבין (20 דקות הליכה) או לקחת אוטובוס לאבן גבירול למשל קו 72...
תשובה אוטובוס ישיר או מונית שירות, לרדת ברכבת מרכז וללכת ברגל בארלוזרוב עד אבן גבירול ושמאלה לכיכר רבין (20 דקות הליכה) או לקחת אוטובוס לאבן גבירול למשל קו 72...
M metrosexual New member 29/10/04 #3 בוא/י תסע/י איתי)) אני גם נוסע לעצרת אם בא לך לנסוע איתנו אז בכיף... תיצור/תצרי איתי קשר במסנג'ר [email protected]
בוא/י תסע/י איתי)) אני גם נוסע לעצרת אם בא לך לנסוע איתנו אז בכיף... תיצור/תצרי איתי קשר במסנג'ר [email protected]
ד דוקטור קלינית New member 29/10/04 #4 תודה רבהההההה../images/Emo140.gif רכבת מרכז זו הרכבת שצמודה לארלוזורוב, נכון?..