שלום

xardas

New member
שלום ../images/Emo13.gif

מצטער מאוד שאני פותח שירשור חדש, אבל לא ראיתי שאלות נפוצות, אז פתחתי- קודם כל אני חובב גדול של הסדרה וכל הדברים הקשורים (משחקי מחשב למשל..) ויש לי כמה שאלות: 1. מתי השלישי יוצא? (כמה נדוש
) 2. האם מתוכננים סרטים נוספים מחוץ לסדרה? יש שמועות על משהו? הכוונה שלי סרט sw שמתרחש 5000 שנה לפניי הסרטים האלו, או משהו בסגנון. 3. יש דברים כמו סוגיי ג'די (consuler, guardian) שאפשר להבדיל בניהם על פי צבע הלייטסייבר. לפחות זה מה שיש בd&d של הסדרה. האם זה רעיון של יוצרי הסרטים? האם לאובי-ואן(או מישהו אחר...) יש כחולה/ירוקה בגלל שהוא בחר בצבע או כי הוא consuler או משהו? אם זה על פי סוג הג'דיי אז איזה ג'דיי הוא מייס וינדו? תודה לעונים!

D a N 1 4

New member
היי ../images/Emo9.gif ../images/Emo118.gif

1. השלישי יוצא במאי 2005. יש ספירה לאחור בטאגליינס. 2. לא ידוע 3. יש כאלה, אבל לא נראה לי שלפי זה נקבע הסוג שלהם. הסיבה שיש למייס ווינדו חרב סגולה, היא שסמואל ל. ג'קסון ביקש מלוקאס שלווינדו תהיה לייטסייבר סגולה.

xardas

New member
לגביי 3

זה דיי מתאים. guardian - החביב שרוצה מלא צדק וכל זה ומתאמן עם הלייטסייבר בעיקר. consuler- שואף לאיזון בכוח ולומד את דרכיי הפורס. אם בסרט הם נתנו צבע על פי זה אז זה מתאים- יודה קונסולר, אובי-ואן גארדיאן, קאי-גון קונסולר, אנאקין קונסולר, ולוק ממש לא זוכר.. וזה נחמד סגול...אבל צבע זהב הכי יפה
חבל שאין בסרטים..

MaceWindu

New member
לגבי הצבע של הלייטסייבר...

הקשר בין הצבע לאישיות היא דיי מקרית.. למרות שיש הסבר של לוקאס שלפיו כל צבע של סייבר (כחול, ירוק, סגול, אדום..) נקבע לפי מה שהג'דאיי יעשה בעתיד.. כלומר.. לבעל סייבר כחולה יש תפקיד של מיסטיקן ולבעל חרב צהובה יש תפקיד של לוחם.. (בערך.. זה ממש לא מדוייק) בכל אופן תוכל לקרוא את כל זה בדיוק רב כאשר יעלה האתר הישראלי ה"רישמי" והנורמאלי מכל האתרים הישראלים לסאגה שאני מכיר.. האתר מנוהל ע"י כמה מחברי הפורום.. כן כן, נחש מה.. אני ביניהם!

Darth Tomer

New member
אובי וואן הוא לא ממש לוחם

ולאנאקין היתה חרב כחולה, את הירוקה הוא קיבל בזמן ההתקפה לאחר שהחרב שלו נהרסה. אבל לא נראה לי שהסרטים לפי זה. זה שזה היה בקוטור לא אומר שזה גם ככה בסרטים.

xardas

New member
זה לא מפתחי קוטור המציאו

ככה נהוג לשחק בd&d (יותר נכון d20... לא משנה) של sw. אם אתם יודעים מה זה... קוטור מבוסס על זה. חשבתי אולי שכתבו את החוקים לd&d על פי רשמים של לוקאס. אם לא אז חבל..

juggernaut

New member
אחי, לפי קוטור ומשחק התפקידים

כלומר גלקסיס... גארדיין - זה יותר מתעניין בלוחמה ושליטת החרב אור - כחולה קונסולר - רוצה ללמוד יותר על הפורס ולהתפתח בו, בלה בלה בלה - ירוקה סנטינל - שואף להביא איזון בין שניהם - צהוב וכן ככה זה אז אל תתווכחו אותי...

Another Girl

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

רואה שענו לך על השאלות,אז...מקווה שתישאר איתנו.

תגובה לכולם

קודם כל ברוך הבא. דבר שני, לוקאס לא שחקן RPG, והרעיון האמיתי מאחורי הצבעים הוא לא קשור לסוגים שונים של ג'די. במקור אין כלכך הרבה צבעים מגוונים גם. ירוק, כחול, ואדום, בהתאם למשפחת הקריסטלים שמתמשים בה. פה ושם יש איזה ג'די מיוחד עם חרב שונה בגלל נסיבות סיפוריות, למשל מייס ווינדו, שמספרים שהלייטסייבר שלו סגולה כי היא עשויה מקריסטל מחומר מיוחד שנקרא אלקטרום. למידע נוסף תכנסו ל- "טאגליין" בראש הפורום ותקראו על "הצבע של הלייטסייבר"

MaceWindu

New member
ולא! זה שיש לו חרב סגולה לא אומר...

שהוא הומו.. (כבר נתקלתי במספיק אנשים שחשבו כך)

the Sithari

New member
להפך!!!

חרב מגניבה לאיש מגניב וחוץ מזה, אני קראתי שדווקא הניצב של החרב שלו עשוי מאלקטרום ולאו דווקא הלהב...

MaceWindu

New member
אני יודע שאני מגניב.. ../images/Emo3.gif

לא... מה שאמור להיות הגביש שמפעיל את החרב זה האלקטרום.. בכל אופן.. תוכל לקרוא בהרחבה באתר שיבוא..

the Sithari

New member
אם אתה כל כך מת עליו...

ויודע אנגלית טוב, תקרא את shatterpoint. זה אחלה ספר ומייס הדמות המרכזית

MaceWindu

New member
מת עליו כן.. אין ספק... בעיה אחת..

אני יודע אנגלית של כיתה ח'.. והיא עדיין קצת קטועה..

MaceWindu

New member
אני יודע.. חוץ מזה, איפה משיגים..

את הספר הזה? אגב דין דין.. אתה גאון.. קיבלתי עוד 10 נקודות במבחן במתמטיקה (טימטומטיקה..) בעזרת מה שאמרת לי.. שורש של 1-
נחמד..!

MaceWindu

New member
חחחח.. אוקי....

אז ככה- ניגשתי למורה שלי למתמטיקה וסתם התחלנו לדבר וזה.. בסוף השיחה אני אומר לה כזה.. "אתי, רציתי לשאול אותך עוד משהו.." היא אומרת לי "כן?" אז שאלתי אותה "זה נכון ששורש של 1- שווה ל- I UAZV לא בדיוק הגיוני וזה מספר מורכב?" אז היא הסתקלה עלי כזה.. במבט חושד.. והסתכלתי עליה בחזרה.. והיא שואל אותי.. "מאיפה אתה יודע את זה?" אז אמרתי לה "סתם הסתכלתי בספרי מתמטיקה של אח שלי והייתה שאלה כזאת ושאלתי את אח שלי מה הכוונה של זה אז הוא אמר לי להפעיל את ההגיון וזה מה ואז יצא לי סתם משהו מחורבש והוא אמר לי שזשה שווה ל-I".. היא הייתה בשוק.. היא קפאה במקום.. ואני קיבלתי עוד כמה נקודות לציון שלי..
איזה גדול, לא?!

למעלה