שלום
,

שלום ../images/Emo13.gif,

השנה התחלתי ללמוד שפת c ומאז שהתחלתי ללמוד את זה שמעתי אנשים אומרים לי ששפת c בקרוב תהיה ישנה וכולם יעברו לnet. ואין לי מושג מה הם מדברים... מישהו יכול להסביר לי בבקשה? ועוד משהו, אם שפת c תהיה בקרוב ישנה אז למה לעזאזל אני לומד את זה?!?

guznik

New member
גם בנייה באבן זה דבר ישן

C תישאר כל עוד יהיו מחשבים כפי שאנחנו מכירים אותם. מערכות הפעלה כותבים ב-C למשל. כל עבודת סיסטם רצינית (לפחות בWindows- וב-Unix) נעשית ב-C. אל תדאג בקשר ל"התיישנות". dotNet זה חיקוי של טכנולוגיית Java שמייקרוסופט המציאו כתוצאה מהפסד במשפט נגד Sun, ולכן זה מתחרה רק ב-Java ולא בשום דבר אחר. קודם תלמד C טהור ואחר כך אם אתה רוצה תלמד גם Java או dotNet או כל דבר אחר. ואני אענה לשאלה הבאה שלך כבר: C# זו שפה שהיא למעשה העתק כמעט מדוייק של Java והיא השפה העיקרית בטכנולוגיית dotNet. זה לא C "חדש" או "משופר". שיהיה לך בהצלחה בלימוד!

neko

New member
תוספת קטנה:

C מהווה את הבסיס לJAVA ו#C (וכמובן ++C), והרבה יותר קל ללמוד אחת מהנ"ל כשכבר יש רקע חזק ב-C - ולמעשה כל שפה...

vinney

Well-known member
אף אחד לא יעבור לNET

אל תדאג. C הייתה שם לפני NET, ותשאר אחרי NET. זה כמו להגיד שמכונית זה מיושן, כי יש מטוס, אבל מה, יש מקומות שטסים אליהם, ויש כאלה שנוסעים ברכב, ולפעמים אפילו רגליים צריך להפעיל קצת אפילו שכבר המציאו חלליות.

למעלה