שלום

סיטרא

New member
קפת, את בוחנת אותי?

תפתחי, תפתחי עוד כמה ניקים חסרי זהות ומשקל סגולי. אין חזור, אני היורש החוקי היחיד, גם אם לא אתמודד בהצלחה עם עוברי אורח שרק היאוש דחף אותם לפה, הכסא שלך ערב לחיכי ולישבני, גם החום שפועם מתוכו מחמם עד היום מכוח האנרציה שלך. תציפי את הפורום, למה לא? גם ככה הרייטינג שלי שואף לאפס, מכשירי אינהלציה עושים את העבודה טוב יותר.

קפת

New member
טרול ראשון, בלי אמא

אה, מי ייתן וכל חלכאי ונידחי הפורומים הכי עילגים פיסחים ופסוריאזיסים ינחתו עליך, בין 2-4 בלילה. ואז תראה מזה. אני אקום לי בנחת בבוקר, ואמצא עשרות מסרים היסטריים שנשלחו באישון לילה לבן, אשפשף כפותי בחמדה וחמדנות ואצחק לי לאיד צחוק גס ומרושע.

Le Fay

New member
שיח, יש'ך מזל שאני כאן

להזהיר אותך: 180 מעלות וללכת. מהר. בפורום הזה מקבלים אורחים רק ב-31 לספטמבר, וגם אז רק כדי להגיש אותם ברוטב דומדמניות.

סיטרא

New member
רק

ב-31 בספטמבר שחל ב-1 במאי. שנה מעוברת היא זאת, חלים בה כל מיני התמזגויות והלחמים מוזרים של תאריכים. מה פתאום דומדמניות? פאי אוכמניות, זה הדבר.

Le Fay

New member
בלי פאי! ../images/Emo46.gif

(אחת, שעפה משנה שניה מתמטיקה ומדעי המחשב).

Ricca

New member
מתה על פאי

זה מספר לא רציונאלי ידעתם את זה? לא ניתן לבטא אותו באמצעו שבר. להבדיל מ ..0.333 שיכול להיות מבוטא כ- 1/3 לפאי שלנו ..3.14 אין שבר משלו. לדעתי זה פשוט מזעזע. ניסתי למחות כנגד בעניין, אך תלונותי נפלו על אזניים ערלות. מסתבר שמתמטיקה אינה ניתן לדיון. אגב, מה בעצם ההבדל בין פאי טארט ופשטידה?

סיטרא

New member
מה דעתך לחלק באפס?

להוציא שורש ממספרים שליליים? העולם מלא עוולות, אבן מקיר זועקת, ותזעק עד שתצטרד.

Ricca

New member
נו באמת

לחלק באפס נותן אינסוף, ושורש ממספר שלילי נותן מספר מרוכב.. בשבילם הצליחו לשנות את השיטה, אבל לפאי- בשבילו לא מצאו פתרון, לעד ישאר לא רציונאלי, דחוק בפינה אחת יחד עם שורש שתיים ושורש שלוש.

Le Fay

New member
תירי, גם לדעתי לכל דבר לא רציונאלי

יש פוטנציאל מבטיח. דבורה אומרת שאם הפוטנציאל לא מקיים זה רק בגלל שאני ממש גרועה בלהוציא את זה מהם, מאז אני רגילה ללכת תמיד עם פינצטה בכיס האחורי.

Le Fay

New member
הלכת על זה או דפקת לו תלונה?

אותי בחרו עם מסננת, עד שנשארו חורים די גדולים. ככה נתקעתי שנתיים עם זילברשץ-בנאי, מגלומנית עם קבלות, למרות שהצבא הזה קטן מדי לשתינו. למעשה גם לכל אחת מאיתנו בנפרד, רק שאני בכל זאת הצלחתי להישאר מחוץ לכלא ולרדת דרגה רק פעם אחת.

Le Fay

New member
נ.ב. כי אם זוכרת נכון, אחרי הפינצטה

תמיד מגיעות הידיים.

Ricca

New member
איזה ידיים. זה היה כפיים,

ואז הגיעו הביצים והקמח.

Le Fay

New member
מישהו שלח אלייך ביצים וקמח? בצבא?

למה לי לא קורים דברים כאלה?

תודה על קבלת הפנים

אבל להגיד את האמת אני לא ממש מבין את הפורום הזה, ה זה אמור להיות פורום פילוסופיה או משהו כזה בסגנון?כי אם כן אני בקושי גמרתי עממי וגם זה בגלל שהמחנכת ריחמה עליי ועל אמא שלי

MAYA20

New member
זאת סתירה.

בפורום מגלומניה כולם אמורים להיות עסוקים מידי בעצמם מבשביל לקבל אורחים.

למעלה