שלום

אלעד27

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני חייב בבקשה בדחיפות מידע על היצורים הבאים, והאם הם הוזכרו במיתולוגיה, לאו דווקא ביוונית: 1. עכבישי ענק (אקרומנטולות) - דוגמא כמו שילוב וארגוג. 2. קנטאורים. 3. דרקונים. 4. כלבים ענקיים בעל שלושה ראשים... 5. גובלינים 6. אלפים. 7. גמדים. אני מבקש אם יש לכם בבקשה תביאו רק מהמיתולוגיות, לא מספרים כמו שר הטבעות או הארי פוטר. גם קישורים באנגלית או בעברית יתקבלו בברכה. תודהרבה מראש!

double O S

New member
אין לי קישורים...../images/Emo96.gif

אני יספר מה שאני יודע.... כלב בעל שלושה ראשים יש, קוראים לו קרברוס, והוא שמר על דלתות הגיהנום, ואי אפשר לצאת ממנו בגללו. דרקונים גם יש, הרקולס נלחם בהידרה, דרקון בעל תשעה ראשים שבשביל להרוג אותו צריך לכרותאת כל תשעת הראשים ביחד שאר היצורים לא זכורים לי...

slorg

New member
תשובות

1.אין לי מושג בנוגע לעכבישים. 2. קנטאור- יצור שחלקו העליון אדם (עד המותניים) וחלקו התחתון סוס. 3. דרקון- מהמיתולוגיה הסינית: יצור בעל קסקסי מתכת או זהב, נושף אש. על פי האגדות מסויימות הוא החיה היחיד היכולה להתיך זהב פיות. 4. כבר ענו... 5. גובלינים: יצורים נמוכים ומאוד מכוערים, בעלי ידיים ורגליים גדולים יחסית לגופם. 6. אלפים: יצורים בני אלמוות. הם גבוהים מאוד נקראים גם בני לילית. יש להם אוזניים מחודדות. 7. גמדים: חרשי המתכת. יצורים שגובהם לא עולה על מטר, חיים מתחת לפני האדמה וסולדים מאור.

אלרוס

New member
אני אענה על מה שאני יודע

1. אין לי מושג 2. קנטאורים, יצורים ממיתולוגיות שונות, בעיקר יוונית, חצי סוס חצי אדם[ 3. דרקונים- ממיתוסים אירופאים שונים יצור ממשפחת הזוחלים הנושף אש 4. קרברוס- השומר של השאול 5. לא זוכר פרטים מדויקים 6. אלפים- יצורים נמוכים, מעין פיות, שגרים ביערות, מכוערים להפליא, מפתים אנשים לבוא לארץ הפיות, לפי האגדה הם גם מחליפים תינוקות אנושיים בתינוקות שלהם ועל ילדים עם מומים מלידה אומרים שהם ילדי אלפים. 7. גמדים- בד"כ יצורים קטנים שעוזרים לאנשים מאגדות שונות.

למעלה