שלום

שלום ../images/Emo13.gif

ידיד שלי הפנה אותי לפורום הזה אחרי ששגעתי אותו ואת עצמי, הרצתי חיפושים בערך בכל מנוע חיפוש אפשרי על אתר טוב שיתן לי מידע על יחידות המשטרה, תנאי קבלה וכ'ו - וואלה, היה שם יותר שטויות מלא יודעת מה. אפילו האתר הרשמי של משטרת ישראל פונה יותר לאזרח. אני כבר שוברת את הראש, אני ממש מעונינת למצוא אתר שיש בו חומר על יחידות המשטרה (במיוחד על היס"מ) עם מידע מקיף כמה שיותר. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד! תודה...

משאז

New member
אני מאמין....

אני מאמין שאם תשאלי פה שאלות תדעי יותר דברים ממה שכל אתר טוב ככל שיהיה יכול לספר לך. אני לא מכיר אתר טוב שיכול לעזור לך אבל תנסי לשאול פה שאלות ונשמח לעזור לך דרך אגב פורומים של המשא"ז את יכולה למצוא גם בוואלה וגם בהייד-פארק. שבת שלום וחג שמח

סבבה

אני אשאל, אבל אני גם זקוקה למידע כתוב מאתרים...מעצבן בכל אופן, אני מחפשת חומר על היס"מ קצת יותר מפורט מאשר יחידת סיור מיוחדת שמטרתה לעסוק בפיזור הפגנות...ומה הקריטריונים ליחידה? יש גיבוש? מה התנאים שם? איזה קורסים פתוחים בכלל ביחידה הזאת לבנות?

skito

New member
יס"מ =

יחידת סיור מרחבית - (לא כפי שחושבים מיוחדת) אני זוכר את הקמת היחידות, המטרות והקריטריונים בתחילה היו שונים ארחיב בהמשך...

rmpardes

New member
לא נכון

יס"מ = יחידת סיור מיוחדת. זה גם לא הגיוני "יחידת סיור מרחבית" כי הרי היח"סיות הרגילות הן בעצם יחידות סיור מרחביות! סימוכין לכך מאתר המשטרה תוכל לראות בלינק הבא... "מדי יס"ם (יחידת סיור מיוחדת)" http://www.police.gov.il/al_hamishtara/dargot_u_smalim/05bd_emtz.asp

skito

New member
טוב אני מדבר מידע אישי ומי שכעת

מי שכתב אינו מכיר את ההיסטוריה - כאשר הקימו את היס"מ זה החל במרחבים כפריים ולא עירוניים. בזמנו כשהקימו את היס"מ המטרה הייתה להקל על יחידות הסיור שכל הזמן נאלצו לשלוח כוחות לתגבורים בעיקר לכל מיני הפגנות קראו להם יחידת סיור מרחבית וכיום אולי מתוקף היותה יחידה מובחרת מיפים את השם אבל בנינו מה זה חשוב בכל מקרה היס"מ נותן מענה איכותי וטוב ומגיע להם כל הכבוד על עבודת האיכותית וכל זאת בזכות ההתקמדות המסיבית בהכשרות הנכונות של היחידה

Round 1

New member
מה אתם סתם מתווכחים?

שאלו שאלה אז מי שיכול לענות שיענה

עשיתם סלט...../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

יס"מ היא יחידה מרחבית. ראשי-התיבות יס"מ זה יחידת סיור מיוחדת.

תשובה...../images/Emo26.gif

את יכולה לחפש באתר משטרת ישראל. בנוסף יש אתרים ספציפים ליחידות/חלקים מסויימים במשטרה. למשל: האתר של מחוז ת"א. והנה ספציפית מתוך האתר של מחוז ת"א על יחידות היס"מ המרחביות שלו: ================================== יחידות סיור מיוחדות - יס"מ יחידות אלה מורכבות משוטרים /לוחמים המיומנים במיוחד לטיפול בהפרות סדר ציבורי, באבטחה ופיזור הפגנות. בכל מרחב פועלת יחידת יס"מ נפרדת. בעת הצורך וע"פ קריאה הופכות היחידות המרחביות ליחידה אופרטיבית אחת המאפשרת ריכוז מאמץ בהנחיית ופיקוד מטה המחוז. ביחידה שוטרים הרכובים על גבי אופנועי ימאה ‎K.L.E. 500 דו שימושיים (אופנועי כביש ושטח) שמטרתם ביצוע תפקידי השיטור תוך ניידות טובה יותר בתנועה הכבדה ונגישות לחופי הים לפארקים ולשטחים חקלאיים.

אהמ...

אני מודה על העזרה אבל אמרתי כבר שהיתי באתרים הנ"ל ואין בהם מידע מפורט מעבר לכמה שורות שכתבתם ונתתם לי...אני מחפשת יותר מידע. בכל אופן, תודה

אוקי כפי שראיתי

שיש גם בנות שהם משרתות כלוחמות ביס"מ- שחיפיות אבל רולות שחבל על הזמן המדים שלהם הם אפורים להבדיל מהמדים כחולים של המשטרה:) לדעתי תבררי ושיהיה לך בהצלחה

שריונר 7

New member
מה פתאום

מדים בצבע כחול כהה( חולצה כהה מכנס כהה ) , יענו כמו המדי יסמ רק כחול כהה

hafifdalil

New member
שאלה מעניינת

ממתי לכל הרוחות אנשי ימ"ר עובדים עם מדים ???

למעלה