שלום

dylan

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אמממ.. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית וכרגע אני מתלבט בין הקנון A-70 לאולימפוס MJU300 עם נטייה לכיוון הקנון בגלל שכרטיסי הזיכרון זולים יותר והסיבה ושיש יותר אפשרויות שליטה ידיניות ע"פ מה שהבנתי.. אני מתלבט גם קצת בקשר לאולימפוס אמממ.. שאני לא זוכר את הדגם כרגע אבל עם זום אופטי כפול שמונה.. אני נוטה שלא לקנות אותה כי הבנתי שהזום מגיע על חשבון דברים אחרים והיא פחות נוחה לשימוש.. אז הנה שלב השאלות..
מישו מכיר את הדגמים ויכול לעזור לי להחליט? מישו מכיר את NNN ויודע אם כדאי להזמין מהם? תודה מראש אור

dylan

New member
אהההה.. עוד שני משויים ../images/Emo3.gif

מה דעתכם על הפוג'י FPIX304 (ראיתי שקוראים לה גם S304)? ובקשר לקנון A70.. איך מהירות התגובה שלה? מצאתי אותה גם בחנות צילום ברחובות ב2300 ש"ח, שזה אמנם המחיר הכי גבוה שנתקלתי בו בינתיים אבל מקבלים כרטיס זכרון 64M ונרתיק.. שווה? מצטער על כל השאלות.. יש יותר מדי החלטות לקבל בקניה כזאת..
ושוב.. תודה מראש

כדאי שתחזיק ביד - הפוג'י כאילו דמוי

רפלקס,בפועל אוטומטית כמעט לגמרי עם אופציות מוגבלות, מי שמחפש מצלמה אוטומטית - יכולה להתאים. הזום נוח. פוקוס - יש בעיה לפקס על נושאים בתנועה - אז מתכמנים.הצלחתי לצלם עם כזו ילדים בתנועה- אמנם 2 תמונות מתוך 10 ,אבל לא פיקשוש גמור, תמונות דומם = נהדר. איכות נהדרת של התמונות,רואים רק במחשב כי המסך האחורי מועט פיקסלים ולכן מאוד מפוקסל ולא ברור,אבל מתרגלים. הקנון - אוטומטית עם כנראה יותר אופציות שליטה של הצלם - לפעמים זה רק גימיק - אז כדאי לראות מהו טווח החופש של הצלם, ומצלמת כוונת,מהדור ה'חדש' יחסית של מצלמות כאלו של קנון. כל אחת היא משהו אחר - צריך לנסות באופן אישי ולראות מה מתאים. לקרוא חוו"ד קונים לגבי כל דגם.אם לא תמצא - אעלה קישורים - אבל מאוחר יותר - לא מבטיחה שאספיק היום.

dylan

New member
../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo13.gif אבל עכשיו גיליתי את

ההצעה הזאת.. זה נסגר ביום ראשון ונראה לי ממש שווה (גם חוות הדעת של הגולשים בזאפ מצויינת וההצעה הזאת היא גם של MDK שזה יבואן גדול, מוכר ואמין עם חנויות פיזיות, לא?).. מישהו מכיר את המצלמה באופן אישי?

dylan

New member
המון ../images/Emo51.gif החלטתי לקנות אותה ../images/Emo13.gif

למעלה