שלום..

pink floydror

New member
שלום..../images/Emo13.gif

אפשר בבקשה לדעת אם יש עוד מקורות להשגת יצירות של הלהקה סוסיתא חוץ מהאתר הרשמי?! כי ממש אהבתי..:)

pink floydror

New member
הלוואי שיכולתי..

ללכת להופעות, אני מת ללכת לשל סוסיתא או אגרול או שליחי הבלוז או היהודים או משהו!!...אבל אני גר במקום כל כך רחוק שאי אפשר ממש..
ותודה עמית:)

איפה אתה גר?

אנחנו מנסים לחפש מקומות יותר רחוקים להופיע בהם. תכתוב ונראה אם אפשר לארגן משהו... רון יונה, סוסיתא.

pink floydror

New member
ממממ..

אני גר בבקעת הירדן, זה בין ים המלח לעפולה.. אבל אני לא בטוח שהופעה שלכם תצליח פה...כי אחוז חובבי הפרוג פה לא בשיא..:)

pink floydror

New member
אוי..../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

עכשיו שמתי לב לשם שלך, ואתה לא נציג אינטרנטי של הלהקה אלא רון יונה..

הופעות באזורים רחוקים...

כרגע אין לנו הופעות מתוכננות באזור אבל אנחנו דווקא ננסה לארגן בכמה אזורים מרוחקים מהמרכז, אפילו אם זה אומר שיהיו פחות אנשים בקהל (בתקווה שמישהו כן יבוא...). בכל מקרה, תנסה להתעדכן באתר שלנו מדי פעם ולראות אם נוספה הופעה יותר קרובה אליך.

Yudokolis

New member
ואם כבר סוסיתא - קצת צדק

הייתי בהופעה האחרונה של סוסיתא בבארבי, ולא הזדמן לי לכתוב רשמים. ולאחר כל הדברים שכתבתי כאן בגנותם בעקבות הקטעים שהם העלו לאתר שלהם, אני חושב שזה נחוץ, אפילו אם באיחור קל. "סוסיתא" היא באופן חד משמעי להקה מצוינת. נהניתי מאוד בהופעה שלהם, ואני שמח להמליץ עליה בחום רב. את "צו 7" ו"עדרים" אהבתי במיוחד, ולו רק בשביל שני אלה אני אקנה בשמחה את האלבום העתידי, לכשיצא, ואבוא לעוד הופעות שלהם. גם שאר הקטעים טובים, כולל "נערתי" ו"דבקה" שלא אהבתי בכלל על סמך ההקלטות שבאתר. את הקטעים השקטים קצת פחות אהבתי, למעט קטע הסולו של מירון אגר על הפסנתר, שהיה יפיפה (אם כי הייתי משאיר את שאר חברי הלהקה על הבמה לצרכי הרמוניות קוליות, שהיו ממש נדרשות). המלצתי ללהקה היא להסיר את הקטעים שהציעו להורדה מהרשת, להיכנס לאולפן ולהקליט את "עדרים" ו"נערתי" כמו שצריך, ולהתחיל להעביר את הדמו בין חברות תקליטים. ושיהיה בהצלחה! NP: סיפורי פוגי (האופרה, לא האלבום)

למעלה