שלום

°°milky°°

New member
שלום ../images/Emo13.gif

קוראים לי אריקה ואני בת 15 אני מתכננת לאמץ כלב באוגוסט אם זה היה תלוי בי היתי הולכת כבר עכשיו אבל אני טסה לשבועיים בחופש יש לכם טיעונים טובים שאני אתן להורים שלי למה כלב זה טוב?

etihe

New member
טיעונים רבים

קודם כל את מקבלת על עצמך אחריות. כלב עוזר לחיזוק מערכת החסון כמובן שאת צריכה לזכור שכלב זו אחריות גדולה שדורשת הורדה מספר פעמים וצריך לקחת אותו לחיסונים. יהיה עדיף לך כלב בוגר, שפחות ישמיד חפצים בבית ופחות סיכון ללקות במחלות אם את מודעת ומוכנה להתמודד אז שיהיה לך את כל ההצלחה בעולם, וכמובן רק כלב מעמותות.

°°milky°°

New member
תודה

אני דווקא חשבתי לקחת גור (חודשיים זה צעיר מידי?), ובגלל שזה בחופשה יהיה לי המון זמן לטפל בו

etihe

New member
מומלץ בוגר יותר

גור בגיל כזה דורש המון תחזוקה, קודם כל ניקוי צרכים (קקי ופיפי לעיתים אף יותר מ 5 פעמים ביום) תשומת לב בכמות גדולה (ניתן להניח שיהיה לו ממך בכמויות) עדיף כלב בוגר יותר בערך בן שנה, אז הוא בעל היתרונות של:עדיין נראה ומתנהג כמו גור אבל כבר שולט יותר על הצרכים. יתרון נוסף הוא שבגיל כזה כמות החיסונים שצריך לתת הוא רק פעם בשנה, והעמותות גם נותנות לך את הכלב מעוקרת או מסורס. מחיר בעמותות הוא בין 300 - 500 ש"ח שמכסה את העיקור ואת החיסונים. חוץ מזה כלב בוגר הנלקח מעמותה, תזכרי שאת הצלת את חייו. בהצלחה.

°°milky°°

New member
שוב התודה :)

זאת הסיבה שאני רוצה גור- שאני אלמד אותו לא לעשות צריכים בבית ולא ללעוס כל דבר.. אני יודעת שזה מאוד קשה בעמותות קונים את הכלב??? חשבתי שזה בחינם (
) חפיף.. מי שכן לקח כלב מעמותה שישרשר לכאן את מהלך האימוץ בבקשה! אחרי שבוחרים כלב מה הלאה?

etihe

New member
ובכן

אם הדבר נעשה ביום אימוץ אז אחרי הבחירה את לוקחת אותו לחיסונים. במידה ואת הולכת לעמותה (ממליצה על צער בע"ח רחובות) את לוקחת את הכלב אלייך עם הדרכה שלהם.

°°milky°°

New member
אני גרה בהרצליה, אז אני אלך לאס או

אס בכפר שמריהו מישהו מכם היה שם פעם?

ווו...לדעתי

כל הכיף בכלב לדעתי זה לחנך ולאלף אותו..אז מומלץ לקחת כלב כשהוא גור.. וו...לא ממש נראה לי לשלם על כלב.. יש מליון אפשרויות לקחת כלב בלי לשלם.. לקחת גור מאיזה שכן או מישהו קרוב שיש לו כלבה שהמליטה.. יש המון כלבים למסירה..(גם כאן בפורום מפרסמים) לקחת מהרחוב (או שלא
).. ווווו..ראיתי פעם איזה מדריך איך לשכנע את ההורים לקחת כלב.. אז אני יחפש ויביא לך.. בהצלחה

°°milky°°

New member
עכשיו זיהיתי ../images/Emo6.gif

היי
ותודה רבה רבה
כסף זה לא העניין, אני רוצה מאוד רוצה כלב, ה"קנייה" שלו לא תהווה בעיה. אני בחופשה נוסעת לאילת והכסף שישאר לי אני אשקיע בכלב

lilithmm

New member
לכי למכלאה העירונית בהרצליה

שם תצילי כלב ממוות בטוח!

°°milky°°

New member
נראה כבר מאיפה אני אקח,../images/Emo176.gif

יש עוד הרבה זמן חוצמיזה שאני צריכה לשכנע את ההורים
למישהו יש רעיונות למה שאני יכולה להגיד להם כדי לשכנע אותם
(יותר נכון את אמא שלי, אבא שלי עושה כל מה היא אומרת לו
)

יש לי כמה שאלות אלייך

האם הורייך אוהבים כלבים? נגיד שהיה לך עכשיו כלב, מה היית עושה איתו בתקופת שהותך בחו"ל? אם לא יהיה לך מי שישמור עליו, מה תעשי, האם תבטלי את הנסיעה לחו"ל? השאלה האחורנה:האם גידלת פעם חיית מחמד ואם כן איזו?

°°milky°°

New member
בטח שאוהבים

כששאלתי את אבא שלי אם הוא אוהב בעלי חיים הוא אמר שהוא אוהב הוא פשוט לא נקשר אליהם. אמא שלי אוהבת מאוד ובייחוד קוקר ספניילים (אני זוכרת שהלכנו לחברים שהיה להם קוקר ספנייל ואמא שלי ליטפה אותו כל הזמן ואמרה שאם אי פעם יהיה לה כלב הוא יהיה קוקר ספנייל) יש לי הרבה חברות עם כלבים שמוכנות לשמור עליו, זה כמובן תלוי אם הכלבים מסתדרים.. אם אני לא אמצא חברה שתשמור אני יכולה לשים אותו בפנסיון. עד לפני שבוע (לי זה נראה כ"כ הרבה זמן
) גידלתי את החתול המתוק והמקסים שלי שעכשיו עבר לגור עם אח שלי ואני מאוד מתגעגעת אליו!

למעלה