שלום הגעתי הנה תוך עיקוב אחר צייר פוסט מודרני. קראתי קצת אתכם. נראה לי שאשאר ללמוד מכם. יש מה
ה הליויתן New member 4/6/03 #1 שלום../images/Emo13.gif הגעתי הנה תוך עיקוב אחר צייר פוסט מודרני. קראתי קצת אתכם. נראה לי שאשאר ללמוד מכם. יש מה
שלום../images/Emo13.gif הגעתי הנה תוך עיקוב אחר צייר פוסט מודרני. קראתי קצת אתכם. נראה לי שאשאר ללמוד מכם. יש מה
א אפיפני New member 5/6/03 #2 בשם ההנהלה וצוות העובדים - ברכות הפורום כרגע בסדנת ויפסנה אבל אל תתייאש השתיקות של הפורום הזה הפכו לשם דבר
בשם ההנהלה וצוות העובדים - ברכות הפורום כרגע בסדנת ויפסנה אבל אל תתייאש השתיקות של הפורום הזה הפכו לשם דבר
N neoM New member 5/6/03 #3 ברוך הבא...... אל תתיאש מהשתיקה, היא לא שתיקה של כבשים אלא שתיקה של אמיצים.
א אנימל New member 8/6/03 #4 אהלן לוייתן, העושה במלאכה בזמן ש אנחנו או שותקים או מברברים - שאלה שתי פנים של אותודבר. מתגעגעת לתמונות פסליך.
אהלן לוייתן, העושה במלאכה בזמן ש אנחנו או שותקים או מברברים - שאלה שתי פנים של אותודבר. מתגעגעת לתמונות פסליך.
ה הליויתן New member 10/6/03 #5 תודה../images/Emo13.gif אם הבנתי נכון כאן זה כבר אחרי...................