שלום

shmez

New member
שלום../images/Emo13.gif

היי.. גלשתי לי להנאתי.. פתאום התנגשתי בשם של הפורום.. מזל טוב.. ופינוקי..קבלי ח.ח על הפורום..
אני כבר חצי שעה קוראת ומסתכלת בתמונות..למרות שאני מכירה את כולן בע"פ... שמז..משוגעת על אנג'י!

לונה..

New member
ברוכה הברוכה ../images/Emo39.gif

הניק שלך מזכיר לי פירה, לכי תדעי למה.
אבל נעים מאוד להכיר
אחלה מקום זה.

לונה..

New member
הערה

לא בקטע של לפגוע, אני אוהבת פירה!!!!!! חח *אוי לונה, שקט!*

pinoki

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תרגישי חופשי.... את מוזמנת לקרוא את העידכון האחרון שיצא היום , ואם בא לך על צאט, אנחנו שם. והתמכרות נעימה... חברס... אמממ *שיעול* מה עם תמונה *שיעול* אני חני. ואת?

pinoki

New member
לא חכם לקרוא את הפרטים

של מישהו אחרי שכבר כותבים לו. נעים מאוד רוני

לונה..

New member
חני, חני

תגידי לה שלא פתגע מהפירה, זה אחלה של דבר...
*לונה נכנסת לסרטים* *לונה מאשימה את השעה* *לונה הולכת לישון* לילה טוב פורום

pinoki

New member
אל תדאגי לונה..

אני לא חושבת שהיא נעלבה... מקסימום אני ידבר איתה בצד... חחח אל תדאגיי שטויות לילה טוףף לך...

יופי זה לא היה חכם../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif

אני רעבה ועכשיו בא לי פירה
חיחי תפוד שימושי

לונה..

New member
תדברי איתה בצד..? ../images/Emo12.gif

מה, את מעבירה לה חומר, ולי לא..? *סניף* תארגני ת'משלוח אחותי

¥EleVatioN¥

New member
ברוכית הבאית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

אני אורלי ואני משוגעת
התמכרות נעימה לילה טוב יומטוב

shmez

New member
תודה...

אז דבר ראשון תודה על הוולקם החמים.. כן זה רוני.. ובואו נקדים תרופה למכה..כי אני יודעת שזה יצוץ מתישהו.. השם משפחה זה שלזינגר..תמיד קראו לי שמז..פעם מישהו שמע שמז.. ומאז אני תקועה עם השם..התרגלתי וזה הניק שלי בכל מקום! ולא לא נעלבתי ..אבל תודה על ההתחשבות
שאלה לי...למה אני לא יכולה להיכנס להודעות שאני מקבלת.. זה נותן לי להוריד את הג'ווה הזה ולא מוריד.. אני אשמח לתשובה מהירה
שמז..רוני..שלז..מה שבראש שלכם..

היי ../images/Emo9.gif בקשר לשאלה לא יודעת כל כך

את התשובה ואם הבנתי נכון את השאלה בכל מקרה הכי נוח וכדי שפשוט לא יהיו יותר מידיי הודעות בפורום הכי טוב זה לשרשר אותם בהמשך.. את פשוט פותחת את ההודעה האחרונה בשרשור התגובות ולוחצת על הוספת תגובה.. גם פשוט וגם אסטתי
לילה טוב בובית ולשאר אנג'לוני הפורום כמובן...

pinoki

New member
חחח

הקדמת אותי... שנה לא ריעננתי, ניסיתי למצוא לה תשובה... אחלה לילה טוףףף

pinoki

New member
אז ברוכה הבאה שמז

חחחח מצחיק דבר ראשון, ההודעה הזאתי שלך קשור להודעה הראשונה שפתחת בפורום לכן אין צורך לפתוח הודעה חדשה, פעם הבאה , פשוט לחצי באותו שירשור שפתחת או הגבת, על
הוספה תגובה . אוקיי
(בינתיים אני ישרשר את זה להודעה המקורית ) דבר שני, תנסי להוריד שוב את ג'ווה, כנראה יש לך בעיה עם חלונות קופצים, יש לך תוכנה נגד פרסומות
תנסי להוריד מפה. אם זה לא מצליח פני לפורום תמיכה בתפוז ותפני את השאלה שלך

shmez

New member
או.קיי...

או.קיי..סליחה על הפתיחת הודעה המיותרת... לא אין לי תוכנה למניעת פרסומות לדאבוני.. אבל מישהו אמר לי שזה בגלל שיש לי אקס פי..אני אגש לתמיכה.. תודה...

לונה..

New member
יאאא איזה חמודה!

איך אני אוהבת אנשים שלא מבינים כלום במחשבים! עוזר לחשוב שאתה לא לבד. *אבל מצד שני אני אוהבת גם את אלא שמבינים, אחרת מי יעזור לי כשמשו נדפק?* בקיצור, ברוכה הבאה כבר אמרתי
זה שזה מזכיר לי פירה, כבר בוצע
תמונה של אנג'י בוצע
אה.. נזכרתייייי
בוקר טוב

למעלה