שלום

• פותח הנושא Salem
  • פורסם בתאריך

Salem

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני מתעניין בקניית PDA כלשהו. פאלם, פוקטPC בשבילי אין הבדל גדול. השאלה שמטרידה אותי, האם אני חייב לרכוש את הPDA שלי בארץ? כי למרות שבארץ יש עברית המחיר הוא כמעט כפול. דוגמא הPalm Zire החדש עולה בארץ מינימיום 750 ש"ח לעומת 95 דולר בחו"ל. אני אפסיד משהו אם אני אקנה אותו מחו"ל
אני אומר זאת בתור אדם שאין לו בעיות עם אנגלית. בנוסף איזה Handheld הייתם מציעים לי עד 100 דולר וגם זה גג. אני לא רוצה סתם אורגינזיר, אני רוצה להיות מסוגל להוריד תוכנות מהאינטרנט בשבילו כמו משחקים. ולהיות מסוגל לכתוב ולקרוא מסמכי Word וExcel עליו (ולסנכרן את המסמכים עם המחשב). מן הסתם הכל בהגבלות זכרון.
על עזרתכם.

Salem

New member
רק להבהיר...

שאני רוצה מחשב כף יד לכל דבר ולא איזה אורגינזיר חכם... סטייל הCasio PV400...
שוב

tooli

New member
התשובה היא...

תשקיע עוד טיפה ותיקח כבר פוקט פיסי. אם אתה לא צריך עברית אז זה לא משנה. ועדיף כבר לקנות בחו"ל לפוקט יש יותר זיכרון אבל המשחקים יותר גדולים. ךפאלם יש יותר משחקים חינמיים ובדגמים מתקדמים תוכל להוריד קבצי וורד ואקסל לתוכנה מיוחדת אבל אם הם בעברית לא תוכל לראות אותם כי.....אין לך עברית. אבל את אותה עברית תוכל לרכוש מכלנית או הראל או מי שמוכר עברית בהתאם למכשיר. מקווה שעזרתי.

Salem

New member
לא עזר כל כך ../images/Emo4.gif

כי אני חייב להישאר במגבלת המחירים הנ"ל...

2cookie

New member
תיזהרי מאדם.........

אני לא יודע למה אבל הוא שונא את המכשיר הזה, אני משתמש באחד ואני נהנה מכל רגע- יש מספיק תוכנות, המון זיכרון, סינכרון בעזרת תוכנה מאד פשוטה, יש רק בעיה שיש רק 640kb לתוכנות וגם אז צריך להיות מתוחכם מאד כדי למלא הכל, היתרון הוא שהתוכנות שוקלות מעט מאד ואני הצלחתי להכניס 30 תוכנות בלי לפגוע בזיכרון ליומן. יש זיהוי כתב יד אבל אין עברית בכלל..... רק שאין אינפרא..... מוכרים בנט אקשן ב-400 שקל.... אני ממליץ. (וממש לא בא לי להתווכח אבל מי שלא ראה את המכשיר לא יכול לומר הרבה.......)

Salem

New member
תזהר לא תזהרי ../images/Emo13.gif

ונתתי את הZire רק כדוגמא. אני דווקא לא כל כך מת עליו... אני אשמח לקבל הצעות על מכשירים אחרים...

2cookie

New member
שכחתי לציין שאפשר לצפות במסמכי אקסל

על הקאסיו וראיתי המון אנשים שמזלזלים במכשיר אבל כשהראתי להם כמה תוכנות יש ומה הוא יודע לעשות הם שינו את דעתם..... בוורד אי אפשר לתפות אבל יש תוכנה שכלולה עם המכשיר שנותנת להעתיק טקסט ולשלוח אותו אוטומאטית למכשיר..... וסליחה גבר......

למעלה