שלום

rotem50

New member
שלום../images/Emo13.gif

החלטנו בכיתה לשחק במשחק הגמד והענק, למי שלא מכיר, זה משחק שבו צריך לתת מתנות לגמד שלך מבלי שיידע מי זה שנותן לו את המתנות. מכיוון שרצה הגורל ויצא שהגמד שלי היא חברה טובה שלי, אני זקוקה לרעיונות לגימוד מקוריים ביותר, כדי שהיא לא תוכל לגלות שזו אני. אז אם למישהו יש רעיונות, אני אשמח לשמוע. תודה

לוטמניה

New member
וואי, איזה נוסטלגיה!../images/Emo7.gif

כשאנחנו שיחקנו את לפני כמה שנים קניתי לענק שלי ארוחת בורגר ראנץ (האמת שאבא שלי קנה) ונתן לאמא שלו בלי שהוא ידע...כשחזרנו מביה"ס הוא קיבל את זה לא. צהרים מהגמד שלו (הוא ממש התלהב מזה!זה היה הכי מושקע בכיתה!!!) חוץ מזה אני חושבת שהקטע במשחק זה הברכות, במיוחד אם היא חברה שלך, כי אז את יכולה לרשום לה את כל מה שאת לא אומרת לה אף פעם, כמה את אוהבת אותה וכמה היא חמודה ולמה וכו´ והיא הרי תשתגע עד שהיא תגלה מי רשם את זה... יש לי לא מעט רעיונות, אבל תכווני אותנו כמה את רוצה להשקיע כל יום מבחינה כספית, אם בכלל...כי אפשר גם להכין דברים שלא יעלו הרבה כסף ויהיו מספקים מאוד... איך בא לי להתחלף איתך, אני מתה על המשחק הזה!

rotem50

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

מבחינה כספית אני די מוגבלת. זאת אומרת קניתי סטוק ממתקים שאני מקווה שיספיק לכל השבוע. העזרה שאני צריכה היא יותר באמת בקטע של הברכות או של הצורת הגשה...אני מקווה שתוכלי לעזור לי

ShirShir

New member
הכי חשוב - להפתיע!../images/Emo77.gif

מה דעתך לכתוב לה על כרטיס כתום: "שיהיה לך יום כתום!" ולתת לה פחית קינלי/פאנטה וממתקים כתומים (כמו: כיפלי, סוכריות כתומות, מסטיק פירות כתום, צ´יטוס וכו´..) וככה לפי צבעים..... * לשים לה מכתב ואיזו הפתעית בתיבת הדואר בבית. * להכניס לה בהתפעה לתיק בביה"ס. * להניח לה בקבוק על השולחן ובתוכו המכתב. * לבקש מחבר/ה שיעבירו לה את ההפתעה. * לנפח בלונים ולתלות על דלת ביתם, לחבר לזר כרטיס ברכה, לצלצל בפעמון הבית ולברוח או להתחבא ולראות את תגובתם. * אפשר לעשות לה ברכה מחטיפים,מכירה? (להשתמש בשמות החטיפים כמו "יש", "טוב טעם" וכו´). בהצלחה!

למעלה