שלום.

LikeMe

New member
שלום. ../images/Emo13.gif

אני חדשה בפורום.... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם !!! כן כן, זאת רותם חברתכם משכבר הימים!!!!! רק שיניתי את השם שלי (כבר עלה לי על העצבים!!!!) ואת החתימה וה-כ-ל !!!! תודו תודו שחשבתם לעצמכם "עוד אחת חדשה...", מצטערת לאכזב אתכם!!!
זו רק אני !!!!

LikeMe

New member
אוקיי....

אז.... (פעם ראשונה בשם החדש שלי) אני רוצה לאחל לכולם חג שמח ומתוק.. (זה לא בראש השנה?!?) סלחו לי שאני לא קשורה!
בכל מקרה... חנוכה כבר פה!!! ולמרות שכל המורים והמפלצות בבצפר (למי שלומד בבצפר ומזדהה עם מצבי) לא נותנים לנו לנשום ולפני שעוד הספקנו להגיד "במבה" הנחיתו עלינו בלי שום רחמים גל של מבחנים\בחנים עבודות וכו´.... למרות הכל זה החופש שלנו!!!!! אז תהנו ממנו כמה שרק אפשר!!!!

talrv

New member
חג שמח לכולם! ../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

חנוכה שמח ומלא בסופגניות לכולכם!
ואני כל כך מזדהה.... הם פשוט לא נגמרים המבחנים האלה!

~*~gaL

New member
חג שמח! ../images/Emo138.gif ../images/Emo137.gif ../images/Emo139.gif

...
אני הכי אוהבת את חנוכה. אין על החג הזה.
חג שמח!!!
בקשר למבחנים... לי יש מבחן ישר כשחוזרים מהחופשה... ועוד 2 באותו שבוע...
אוף. :((

bono 126

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo138.gifשיהיה לכולם

חג שמח מואר שמח וכייף והכי פחות מבחנים שאפשר....
------------------------------------------- ועכשיו שמתי
שהצבע של הפורום השתנה לסגול... עוד מישהוא שם לב?

LikeMe

New member
גם אני שמתי ../images/Emo23.gif .... ../images/Emo46.gif

יותר מדי סגול לי בעניים... אני מרגישה כמו בבית החלומות של ברבי. קן?!? קן?!? קן יקירי?!??! אתה פה?
יופיייייייייייייי... קן וברבי יושבים על העץ מ-ת-נ-ש-ק-י-ם .... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... עזבו.... זה סתם עוד חירפון לקראת הלילה.... אתם מתבקשים לא לשים אליי
(רק הפעם..
) להתחשב, ולא לשפוט אותי !!!!! כי אני לא שופטת אתכם... כי אני לא שופטת.
ואם יש פה מישו´ שחושב שאני צריכה להיות שופטת. הוא מוזמן להעלות את זה בפניי.... או שלא.
what the hell is my POENTA???
אני פשוט אלך לישון.... אתם ממש תעריכו אותי אם אני אלך לישון...
נכון?!?! מה נכון?!?!?
הא ככה??!?!? ככה אתם רוצים להפטר ממני?!?!?!?!?!? טוב! ביי לילה טוב. סיונרה. אריודרצ´י. צ´או. אדיוס. במבה !!! שמוזי!!!

למעלה