שלום!

שלום! ../images/Emo13.gif

קודם כל מז"ל טוב על הפורום החדש ואני מקווה שהוא יצליח ולא יהפוך להיות כמו הפורום של ביצ´ני שפשוט מלא בירידות עליה ושטויות. למרות שלא התלהבתי יותר מדי מהקומפלקייטד שלה (כלומר מהמוזיקה עצמה) אולי אני אוהב שירים אחרים כי לא שמעתי עוד אף שיר שלה חוץ מקומפלקייטד שיש לי במחשב.. בכל מקרה, זה לא מה שרציתי להגיד. מה שרציתי להגיד זה שלמרות שאני לא אוהבת את המוזיקה שלה, לדעתי היא פשוט מדהימה! היא ממש יפה ואני אוהבת את הסגנון שלה.
go girl! מאחלת לה הרבה הרבה הרבהההה הצלחה בתחום המוזיקה ובכלל בחיים
-סיוון-

DreamS_HunteR

New member
הווו הווו ברוכה הבאה My Dear!!

מאילת? איפה? מתי? כמה..ספרי שאדע PLZZZZZ

4667

New member
יהה, אני הראשון שאומר לך שלום...

טוב, אז שלום... אגב, אהבתי שהשתמשת באותיות אית"ן נכונות ( אוהב ולא יאהב כמו שהרבה כותבים...), אבל זה רק אני, ואני קצת לא יציב...

שלום 4667! ../images/Emo13.gif

משלומך? וכן, אני מקפידה לדבר נכון ולקתן אנשים אם הם טועים בדיבור

אדם ושני כנסו ../images/Emo60.gif

אדם, היי, אני סיוון, בת 14.5, כיתה ט´, בית ספר "אלון".... בטוח אתה מכיר אותי בפנים ושני, את! חצופית! מה קרה הפסקת להתקשר? יש לי סיפור מבדר בשבילך ובשביל נופעית (שגם אותה ראיתי מסתובבת פה..)!!! וכן, אני אוהבת אותה, היא פצצהההההה והיא מושלמתתתתת והיא כוסיתתת והלוואי עלי להיראות כמוה. ואני מקווה שהכסף וההצלחה לא יעלו לה לראש והיא לא תתחיל להתלבש כמו כריסטינה וביצ´ני אלא תישאר בסטייל המאגניב שלה שאני מאוד אוהבת.

הי גם אני פה!

היי אני חדש פה... יש לי ת´דיסק שלה (אלא מה?), מת עליה אבל היא סתם עושה פוזות מפגרות על סקייט בורד, בטח יודעת רק לתת דחיפה ולעמוד, חחחחחח. אחלה זמרת! מת עליה נשמה!!!!!!!! תמונה חמודה של אבריל הכוסית
!!!!!!!!AVRIL RULEZZZZZ

למעלה