שלום..

Me The Lioness

New member
שלום.. ../images/Emo13.gif

אני עושה בייביסיטר לילדה בת שנתיים וחצי.. הילדה מאוד חכמה ומבינה אבל.. היא סוג של לא מקבלת את השם שלה.. אם אני (או מישהו אחר) קוראים לה בשמה אז היא מתעצבנת ועונה "אני לא X. אני Y ." ה Y הזה הוא בדרך כלל שמות מסרטי אנימציה שהיא צופה בהן.. פעם קראתי לה בשמה, קיבלתי את אותה התגובה כמו תמיד ואני במקביל שאלתי אותה איפה X ? אז היא ענתה לי שX נפטרה עם סבא שלה
(היא איבדה את סבא לפני כחודשיים).. אני קצת מודאגת ממצבה.. ההורים לא רואים משהו יוצא דופן.. בשבילם זה כולה השפעה מהטלוויזיה.. זה נכון?
 

HH husa

New member
קשה לדעת ממה שסיפרת. מצב אחד

הוריה מכירים אותה , מצד שני העניין עם הסב יכול לעורר חשד. בדרך כלל לילדים אין זכרונות מהגיל הזה , אז אז אם לא תתיחסי יותר מידי אולי זה יעלם ואת היחידה שתזכור בכלל מה זה היה. באמת מושפעים מכל מיני דברים בגיל הזה (וגם באחרים) , אולי זה גם צורת התמודדות שלה ויעבור כשתרגיש מתאים. זה שאת מודאגת יכול להשפיע עליה גם כי היא אולי קולטת את הדאגה שלך כיותר מהפרופורציה המתאימה.
 

גרא.

New member
Me The Lioness,ההורים צודקים.ילדים מזדהים

לעיתים עם דמויות מהטלויזיה,למשל דורה,מנסים לחקות אותן.,ובגדר החיקוי הזה,גם מבקשים שיקראו להם בשמות שאינן שלהן.אובדן הסב לפני חודשיים,היה בזמנו מאד משמעותי לילדה.אלא שילדים מתגברים על אבל הרבה יותר ממבוגרים.בכל מקרה,הילדה אינה מבקשת שיקראו לה בשמו של סבא,אלא כפי שכתבת בשמות מסרטי אנימציה.כך שלך אין מה לדאוג,קבלי את עמדת ההורים כפי שהיא.
 
למעלה