שלום

white as snow

New member
שלום ../images/Emo13.gif

כמה שאלות למומחיות :) כשאני מורחת לק, אני מורחת קודם כל מחזק ציפורניים של תפוח, אחרי זה שכבה או 2 של הלק, ובסוף קולורפיקס של תפוח ("מונע התקלפות הלק לאורך זמן", לפי הבקבוק...). זה מועיל, כל התהליך הזה? או שיש משהו אחר שעדיף למרוח? ושאלה נוספת- התאהבתי ב-mint candy apple של אסי, והבנתי שאין אפשרות לקנות בארץ, בדקתי באתר שהמלצתן עליו- טראנס דיזיין, ואין שם את הלק הנ"ל. האפשרות היחידה שלי היא איביי? אם כן, כדאי לקנות מאיביי? כלומר, הלק לא יכול להיהרס איכשהו במשלוח? יש איזשהם פרטים שחשוב לשאול את המוכר לגבי הלק? ואחרונה- אני משתחררת מחר, ואחרי שנתיים שלא נגעתי בלקים (
), הוצאתי את ה"אוסף" וראיתי שבהרבה מהבקבוקים יש מין שכבה מימית עליונה. זה בטוח להשתמש בלק ככה? או שעדיף כבר לזרוק? או שאולי יש משהו (איזשהו חומר שאפשר להוסיף) שמעלים את המימיות הזו? תודה רבה

פנרה

New member
מספר תשובות...

אז ככה, גם אני תמיד שמה בסיס כלשהו, 2-3 שכבות לק, וטופ כלשהו. אני אישית לא מכירה את תפוח אז אני לא יודעת אם הם טובים, אבל כל עוד את מרגישה שהם מועילים לך, זה מה שחשוב. זה מאד אינדיווידואלי. עכשיו לחדשות הטובות- נשמע לי לא הגיוני שכבר נגמר המינט קנדי אפל, לכן נכנסתי לטראנס ואכן יש! אמנם אין אותו בדף הראשי של אסי, אבל אם תגוללי למטה, תראי שאת יכולה להסתכל על הלקים ברשימה של a-z ושם הוא אכן נמצא
לגבי השאלה האחרונה, אני באמת לא יודעת אם אפשר לתקן או לא.... אולי במות אחרות ידעו.... תהני!

Harlot

New member
מחזק לא תמיד הולך טוב כשכבת

בסיס. בדרך כלל רצוי להשתמש בו ללא לק ורק על מנת לחזק. אני לא התרשמתי מהמחזק של תפוח כמוצר מצטיין במיוחד (אצלי הוא לא חיזק כלום), אבל אם הוא עובד בשבילך תמשיכי להשתמש. את הטופ שהזכרת של תפוח אני לא מכירה אבל אם הוא באמת עושה את מה שהוא מבטיח אין סיבה לא להשתמש בו. אצלי אף טופ מעולם לא שיפר משמעותית את עמידות הלק, לכן אני משתמשת בטופ למטרות ייבוש מהיר ולא למטרות עמידות. לגבי איביי - אני כל הזמן קונה משם וממוכרים שונים. בטוח לחלוטין. במשלוח יכולים לקרות כל מיני דברים ללק, אבל גם ללקים של טראנסדיזיין, לא רק ללקים של איביי. רק פעם אחת קרה לי שקיבלתי לק שנזל ואיבד מחצי תכולתו. זה נדיר, והמוכר גם אמור לפצות אותך על זה. אני לא הייתי דואגת. לגבי שאלתך האחרונה - אין בעיה להשתמש בלקים אחרי שנתיים. את צריכה לנער אותם, והשכבה המימית תיעלם (אגב, זה קורה לפעמים גם בחנויות עם לקים חדשים לחלוטין. זה לא מעיד על קלקול) מה שכן, הרבה פעמים קורה שלקים ישנים מאבדים חומרי לחות (כלומר מתייבשים) והמריחה שלהם הופכת ללא קלה בעקבות כך. מדלל איכותי יכול לפתור את הבעיה ולשקם גם בקבוקים ישנים מאד.

למעלה