שלום

שלום../images/Emo13.gif

זו פעם ראשונה שלי לכתוב כאן, בתקווה שההשתתפות בפורום תתן לי (גם היא) מוטיבציה., ולכן החלטתי להציג את עצמי
אני אחת שבד"כ לא רצה, בת 30 ומשהו, אמא לשתיים ובחופשת לידה. לא עשיתי ספורט כבר הרבה מאד מאד שנים, מאז הילדות. נשואה לאיש שלי, ספורטאי בדם (שחיה, טריאתלונים, אופני שטח וכביש, ולאחרונה ריצה). האימונים שלו בחודשים האחרונים למרתון הראשון שלו, יחד עם הבטטיות שנפלה עלי במהלך ההריון הכבד, דחפו אותי לנסות להתחיל לעשות משהו. אז התחלתי לרוץ לפני כמעט שבועיים. השאיפה כרגע היא לרוץ חצי שעה רצוף בלי הפסקה. ממה שקראתי כאן, רובכן בטח לא זוכרות תקופה שזה היווה בעיה כלשהי, אבל לי בינתיים לא ממש קל. מעבר לזה, הייתי שמחה לדעת אם יש כאן מישהו שמכירה קבוצת נשים שמשחקת כדורגל/כדורסל (לכיף, לא לתחרויות) באיזור המרכז. מתגעגעת למשחק ספורטיבי, לא מוצאת בעיר מגורי.

מור שלז

New member
ברוכה הבאה אחת שרצה ../images/Emo13.gif

יופי לראות אותך כאן איתנו. כל הכבוד על התחלת הריצה (ועוד בחופשת לידה!) – ההתחלות תמיד קשות, והכי קשה זה כשלא ישנים מספיק, כשיש תינוקת בבית. כבר מעריצה אותך... תופתעי לשמוע אבל אני זוכרת היטב את התקופה שלרוץ חצי שעה נראה לי בלתי אפשרי. למעשה, אני עד עכשיו מופתעת מזה שאני מסוגלת לרוץ
ואני מאוד מאוד מתחברת למה שכתבת. למעשה, דוקא בגלל שאני זוכרת את התקופה שלא יכולתי לרוץ, או לרכוב, או לעשות את כל הדברים שאני אוהבת היום, אני מעריכה את זה עוד יותר. חלק מהיתרונות של לגלות את העולם המופלא של הספורט אי שם באמצע החיים – לא מקבלים את זה כמובן מאליו. אני לא ממש מכירה קבוצת נשים שמשחקת כדורגל או כדורסל – כך שבזה לצערי לא אוכל לעזור לך, אבל בטח יהיו כאן תגובות נוספות. שוב ברוכה הבאה ומזל טוב

dganitm

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

כל הכבוד על ההחלטה להתחיל לעשות פעילות גופנית ובטח ריצה (אגב, אני אחרי עשרים דקות ריצה מתפגרת, אז את בחברה טובה
) אני בטוחה שההשתתפות בפורום תיתן לך מטיבציה, בהצלחה דגנית

מרב.

New member
לרוץ בחופשת לידה?

איזו מוטיבציה! ואת תתפלאי, אבל אני בטוחה שכולנו זוכרת את הזמנים בהם חצי שעה לא הייתה קלה. גם פחות. בטוחה שעם המטיבציה והנחישות שעולים מדבייך, בעוד זמן מה חצי שעה כבר תהיה קטנה עלייך. לגבי קבוצות כדורגל כדורסל, הייתי מציעה לך לשאול דווקא בפורום ריצה וטריאתלון. ואולי בעצם יש פורום יעודי לתחומים הללו ב
? שווה לבדוק. בהצלחה!

חצי שעה היא חלום לא מושג עדיין ../images/Emo13.gif

ככה, רק בשביל הפרופורציות. ברוכה הבאה

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif יופי של ניק

מראה על שינוי טוב בגישה. קודם כל, לפני שאני מתפעלת מריצה בחופשת לידה, חשוב לדעת שלא מומלץ להתחיל לפני ששה שבועות אחרי הלידה. במיוחד אם לא עשית ספורט הרבה קודם. בששת השבועות הראשונים אחרי הלידה, הגוף צריך להתאושש. ספורט ודיאטה בתקופה הזו עלולים לפגוע ביכולות שלך מאוחר יותר ובעיקר, ביכולת לרדת במשקל (אם זו בכלל המטרה...) אני מתחתי את ששת שבועות משכב הלידה המווווון... אני זוכרת מצויין את חוסר היכולת לרוץ גם חמש דקות בלי הפסקה. בדרך כלל, אם בכלל ניסיתי, הפסקתי אחרי שתיים וגם זה היה הרבה. הריצות האמיתיות הראשונות שלי היו כעשרים וקצת דקות וזה ממש לא היה קל... לגבי ספורט קבוצתי - לא מתמצאת בכדורגל וכדורסל אבל יודעת שיש בהרבה מקומות בארץ ליגת כדורשת לנשים בשם מאמאנט. שווה לחפש ברשת.

תודה על קבלת הפנים ../images/Emo13.gif

כולכן נורא מעריצות אותי על חופשת הלידה, אבל הפעם היא דווקא ממש נהדרת, ואני לא עייפה בכלל. תחי ההנקה בשכיבה והלינה הסמי משותפת. עוד נועה, הסירי דאגה מלבך, אני כבר די הרבה אחרי משכב לידה
נחמד לדעת שאני לא היחידה שנאבקת או נאבקה על חצי שעה. כל ריצה אני מזכירה לעצמי מתי התחלתי, ושלא צריך להתבאס בשלב כל כך מוקדם.

vivikoob

New member
נעים להכיר

מזל טוב ובהצלחה . אני הייתי מנצלת את הנסיון של הבנזוג ואולי גם קצת רצה איתו - שירוץ קצת ולאט יחד איתך. זה ממש מדרבן ועושה פלאים למערכת הזוגית. וכאן בפורום זה משהו קסום, מעודד תומך וממש מדרבן. ורד

אגשית

New member
ברוכה הבאה וכל הכבוד על המוטיבציה

לי לקח בערך חצי שנה להתאושש פיזית מכל לידה

למעלה