שלום

שלום ../images/Emo13.gif

אני ליאל, חדשה בתפוז ובפורום. אוהבת מאוד מאוד מאוד את דפש. מקווה להשתלב, איכשהוא.

piegirl1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif למה איכשהו?

אנחנו ממש נחמדים כאן
לא כל כך קשה להשתלב. המעריצים, כמו חברי הלהקה, הם מוכשרים ומוצלחים.. זה זמן טוב להצטרף, כי אחת מכוחותינו טסה השבוע להופעה שלהם בלונדון, ויהיו פה עדכונים חיים (בילי, איך הרמזים העדינים שלי לגבי דיווחים שוטפים מהביקור ומההופעה..
). שבוע טוב לכולם!

Doriiin

New member
ברוכה הבאה !!

אין מה לחשוש את תשתלבי מצויין
ממליצה לך להשלים פערים ולקרוא את הדברים היותר ישנים בפורום.. יעשיר אותך בהרבה מידע. כמו כן להצטרף גם לפורום באתר הרישמי - http://www.depechemode.co.il/forum05/ *מזמן לא היה שרשור תמונות, ואני כבר לא יכולה להתאפק לכן אצרף קצת תמונות ברשותכן
)*

piegirl1

New member
מה יהיה, תגידי?

נראה לי שיותר קל לגרום לאיראן להודות שהיא מכירה בקיומה של ישראל כמדינה עצמאית, מאשר לגרום לך להודות שהוא חלק חשוב (הכי חשוב!) בלהקה
. ואם כבר הבאת תמונות מ-wftn, אני חייבת לצרף את הסרטון מההופעה בברצלונה, דייב טועה במילות הפזמון ומרטין נקרע מצחוק (לעיונכן, דקה 1:49). ועוד סרטון שמראה שדייב מתרכך ומתחיל ללחוץ ידיים בקהל (דקה 6:47). נראה לי שככל שמתקרב לסוף הטור ככה הוא מרגיש יותר נינוח ושמח. ונקנח בברכה הרגילה: הלוואי והם יגיעו להופעה קרובה ביוון, טורקיה, ירדן.. עוד בסיבוב הזה.

Doriiin

New member
נא להרגע..

כבודו של מרטין במקומו מונח.. מבחינתי הם 50%-50% . מה לעשות שדייב מככב יותר בתמונות? (ואני לא מצטערת על כך
) לגביי הווידאו-דבר ראשון,כבר בפעם הראשונה שראיתי אותו נדהמתי מהאיכות.. פשוט מצלמה מטורפת !!! דבר שני, יש למרטין צחוק כל כך מדבק ומצחיק שאני כל הזמן מוצאת את עצמי נקרעת מצחוק כשאני שומעת אותו צוחק . (כמה מילים עם השורש צ.ח.ק רשמתי
)

piegirl1

New member
../images/Emo152.gifאיפה את שומעת אותו צוחק?

אתם רואים ביחד רמזור? הולכי למופעי סטנד אפ ביחד? מסתכלים ביחד על תמונות של שערו משנות השמונים? אני דורשת לדעת! אני מקווה בשביל PLUM שהיא אכן תצליח לפגוש אותו בקיץ והיא תספר לנו ממקור ראשון איך הוא נשמע. חייבת להגיד לך (וליתר הפורום) שאתן מרוממות את מצב הרוח מאחר שאני נאלצת לעבוד חלק לא מבוטל מהסופ"ש. מדי פעם אני נכנסת לכאן וזה משעשע אותי ומשכיח את העובדה שזו שבת שלישית שאני לוקחת עבודה הביתה.

Plum fairy

New member
מקווה לפגוש אותם לפני הקייץ

באפטר פארטי בפראג, עוד חודש...אורן טוען שהם יהיו שם, ולי לא נותר אלא לקוות שהמסיבה שם תהיה אחרת מאשר בארץ..

piegirl1

New member
לאורן יש מידע פנימי על האפטר פארטי של בודפשט?

אני חוזרת על הזמנתי להצטרף לבודפשט, עקב שדרוג הכרטיסים, יש לי כרטיסים מיותרים (וכמובן, שכל יום פתוחים עוד ועוד יציעים משופרים
). את ואני (ודורין, שאוהבת אותו מאוד..) נלכוד אותו בפינה אפלה! והערת שוליים, מרטין, אתה לא באייטיז, מה זה הז'קט הלבן הזה?!

Plum fairy

New member
תשאלי אותו, אין לי מושג..

לצערי בודפשט היא לא אופציה רלוונטית מבחינתי...אבל אני בעד הפנטזיה על הפינה האפלה..ואם דורין לא תתנהג יפה נעשה את זה בלעדיה..
.. ולגבי הז'קט...חסרה לו מגע יד של אישה..מאז שהוא התגרש הוא לא יודע להתלבש..מתנדבות..???

Plum fairy

New member
חביבתי, בלי מרטין אין דפש

כי מי יכתוב את המילים המדהימות? בכל הפורומים של המעריצים בעולם יש "מחנות" - "מחנה" דייב ו"מחנה" מרטין, רק לאנדי המסכן אין מחנה.. וכולם כמובן הגיעו למסקנה ה"מפתיעה" שלכל אחד בלהקה יש חלק חשוב, ושהשלם גדול מסכום חלקיו, ההסטוריה של דפש מלמדת שהם לא יכולים להצליח אחד ללא השני, אפילו אנדי נכשל עם הפאב שהקים עם אשתו..שלא נדבר על סיבובי ההופעות הנפרדים של דייב ומרטין.

Plum fairy

New member
וכדי לאזן את התמונות

הנה מרטין באפטר פארטי אחרי ההופעה ב Hollywood Bowl באוגוסט השנה.

למעלה