שלום.

Venus471

New member
שלום.../images/Emo13.gif

אני רוקדת כבר בסביבות ה-12 שנה עם הפסקה בשנה האחרונה מכל העניין של מחול, הרגשתי שיש עליי יותר מדי לחץ ויותר מדי ציפייה ממני ככה שבפזיזות החלטתי להפסיק לרקוד. התחום העיקרי שלי היה בלט ולאחריו לירי. רקדתי בהתחלה בנתניה כשהייתי קטנה ואז עברתי לראשל"צ ורקדתי בסטודיו גוף ראשון. לאחר ההפסקה שאני עשיתי פתאום היה לי חשק מטורף לשים את נעלי הפויינט סתם כדי להרגיש שוב כרקדנית, ברגע שנעלתי אותן עליי הבנתי כמה שזה חסר לי וכמה שזה חלק ממני., אבל גם הבנתי שאני לא רוצה מסגרת מטורפת של להקה כמו שהייתה לי אלא רק שיעורי בלט, רוב הסטודיו-אים בראשון הם מסגרות של להקות. יש סטודיו קטן שנקרא לדעתי "הסטודיו של דבי", רציתי לשאו לאם מישהי שמעה עליו אי-פעם ו/או יודעת אם אפשרי לרקוד שם בלט ברמה טובה? סליחה על החפירה הכמעט חסרת פואנטה, ונוס.

Ellaz1

New member
היי ונוס

לא שמעתי על הסטודיו של דבי, כך שלא אוכל להמליץ לך עליו, אבל אני כן יכולה להגיד לך שאני מאוד מאוד מבינה את ההרגשה שלך. (תחושת הלחץ והציפיות, כשאת בעצם רוצה לרקוד בשביל הכיף. ) אם מעניינים אותך גם שיעורי היפ הופ, שמתקיימים בחולון, לא על בסיס של להקה, אלא פעמיים בשבוע, בשביל הכיף, אבל בהחלט ברמה ובמקצועיות רבה, צרי איתי קשר - [email protected] שיהיה המשך סופ"ש נפלא! אלה.

Only Dance

New member
דווקא באזור המרכז הרב

שיעורים פ]תוחים ללא מחויבות ללהקה. יש לך סטודיו בי. פעם ביררתי לעצמי ונראה לי שזוכרת שבביכורי העיתים יש גם כן שיעורים פתוחים. אני יודעת שיש במחולה. בכל אופן יש לך אתר שקוראים לו חוגל www.hoogle.co.il זה מנוע חיפוש של חוגים, יש המון מקומות שניתן לרקוד בהם ואין לחץ של להקה אלא שיעורים פעמיים בשבוע, מעבר לזה את תמיד יכולה לבחור שאת רוקדת במקום איכותי וטוב שכן יש בו להקה אך לתאם ציפיות עם המורה ולהסביר לה שאת מעוניינת בלרקוד בשביל עצמך ולפיתוח עצמי שלך ללא לחצים של הופעות ואימונים אינטנסיביים ולבוא רק פעמיים בשבוע. לשיעורים. הכל תלוי בגישה של המורה ואיך את תציגי את זה בהצלחה קאטי

ofir2703

New member
הסטודיו של דבי

נחשב לסטודיו הכי פחות מקצועי באיזור. שמעתי שיש אפשרות לכרטיסייה בגוף ראשון, אולי תנסי?

למעלה