חרדית תוהה
New member
שלום../images/Emo13.gif
חדשה כאן. בדרך כלל הודעות מסוג "ברוכה הבאה לי" אני נוהגת לכתוב בשבת כדי לחסוך ויכוחים טפשיים וחששות מיותרים. אני כבר לא חרדית יותר, ווירטואלית אני יכולה להוכיח את זה ע"י כך שאני כותבת בשבת, אבל ראבק היום רק יום ראשון ועד שבת זה המון זמן, אז מי שמכיר אותי כבר יודע שאינני חרדית, ומי שעדיין מטיל ספק בעניין אני מבטיחה, ממש מבטיחה שבשבת בשעת רעווא דרעווין אומר לכם שוב שלום....
ובכן: היום בדרכי לעבודה, שוטטתי ברחבי תפוז (כהרגלי בקודש) ופתאום צדו עיני את הפורום הזה, אז באתי לומר שלום, אבל, (אוף.. תמיד יש אבל...?) ריפרפתי על השרשורים, ומצאתי כאן מחבתי"ם, כשראיתי אתכם מחבתי"ם יצא לי כל החשק לכתוב, כי הקישקושים שלכם לא ממש מענינים אותי, ולא ממש הולכים להחזיר אותי בתשובה, ארבתם לי גם בפורום יוצאים בשאלה, וחפרתם לי חפירות ארכיאולוגיות במסרים, וכשאני באה לשתף במה שאני חווה או שאני מתייעצת, אני לא מצפה לשמוע תשובות מכם, אלא מאנשים שחוו את מה שאני חוויתי, או מאנשים מהמגזר החילוני שמבינים טוב את העניין ויכולים לעזור לי. טוב.. מה אני מקשקשת? מקווה שאתגבר על זה. יצאתי בשאלה לא בגלל שנוכחתי שאין אלוהים, כי אי אפשר להוכיח אם הוא קיים או לא. ולא בגלל שאינני מאמינה בתורה, בסה"כ יש שם סיפורים דייייי מענינים.... ולא בגלל שאני לא פוחדת מגיהנום, זה אף פ'ם לא עניין אותי. יצאתי בשאלה כי ככה אני מרגישה חופשיה משוחררת ובעיקר מאושרת, ואפחד לא יכול לכפות עלי את הדת!! אפילו אם לאותו כופה נכבד קוראים אלוהים. אז.. ערב טוב וברוכה הבאה לי....
רחלי.
חדשה כאן. בדרך כלל הודעות מסוג "ברוכה הבאה לי" אני נוהגת לכתוב בשבת כדי לחסוך ויכוחים טפשיים וחששות מיותרים. אני כבר לא חרדית יותר, ווירטואלית אני יכולה להוכיח את זה ע"י כך שאני כותבת בשבת, אבל ראבק היום רק יום ראשון ועד שבת זה המון זמן, אז מי שמכיר אותי כבר יודע שאינני חרדית, ומי שעדיין מטיל ספק בעניין אני מבטיחה, ממש מבטיחה שבשבת בשעת רעווא דרעווין אומר לכם שוב שלום....