שלום

שלום ../images/Emo13.gif

אפשר אולי לפרסם לוח הופעות של הזמן הקרוב? ואתם יודעים במקרה מתי הוא מתכוון להוציא את הדיסק החדש? עוד מעט כבר יש לו יום הולדת, אז אולי איזו מתנה? אחח, בטח יהיו שם שירים בלי שום זכר לאישה. זה יהיה קשה.

adamc1

New member
הא?

כן נורא פחות שירים על יחסים ועל 'עצוב לי נורא לי ' ממש נוראי. זה הדבר שהכי משמח אותי, שיש יותר רוחניות פנימית, מאשר עניינים זוגיים טיפוסיים.

TEENAGER1

New member
אדם, היא חדשה כאן

וכנראה עוד לא מכירה את דרכי ההתבטאות החביבות שלך, אנא - נסה להיות קצת יותר ידידותי

Walk Two Moons

New member
עוד אין תאריך ליציאת האלבום.

ואם תציצי כמה שרשורים למטה, תוכלי לראות הודעה שכתובים בה תאריכי ההופעות הקרובות. ובקשר לדאגות שהזכרת... תוכלי להראות לי איפה כתוב שדת משמעה החרמת נשים או איסור הזכרתם? הרשי לי להרגיע אותך, ``עד מחר‎``‎ כולו פנייה בגוף שני לאישה, ואפילו יש שם חיבוק, השם ישמור. וחוץ מזה, עם כל הכבוד, מה בדיוק כ``כ קשה? אפשר לחשוב שנשים ורומנטיקה הם הנושאים היחידים שראוי לעסוק בהם. יותר מזה, אפשר לחשוב שהאלבומים הקודמים היו מלאים בשירי הלל למין הנשי.

adamc1

New member
ד"א.. יש לך מושג מה הולך שם ב'עד מחר'..?

ז"א ממ אולי עזוב נשאיר את ניתוח השירים לרגעים היפים שהדיסק יהיה מולנו סוף סוף :p

Walk Two Moons

New member
כן, נראה לי עדיף ככה,

בהתחשב בעובדה שאני לא זוכר בודאות את כל המילים...

Walk Two Moons

New member
עוד גידוף אחד ואתה תראה את נחת זרועי ../images/Emo11.gif

ובקשר למה שכתבת על 'עד מחר', אני מסכים עם מיכל.

adamc1

New member
ד"א

משהו אומר לי למרות שאני לא זוכר 10 אחוז מהמילים אפילו שהוא מדבר על הרוח.. או הנשמה, או איך שלא תרצה לקרוא לה.. ולאו דווקא אל אישה 'רחוקה מהבית' .. זה הדבר היחיד שאני זוכר ו 'אסור לך לחשוב כשאת כל כך עייפה' אין לי מושג למה נראה לי ככה ימים יגידו

TEENAGER1

New member
במקרה הזה אני דווקא די בטוחה שלא

אני גם לא כ"כ זוכרת את המילים, אבל אני לא חושבת שהוא מדבר על הנשמה בשיר הזה.. למרות שזו יכולה להיות פרשנות מעניינת. הוא אומר דברים על זה שהם הולכים לטייל בפארק ובפזמון ילד מחבק אותה, לא יודעת, זה לא הכי מסתדר..

adamc1

New member
:)

מעניין אני מחכה למילים של השיר כבר :) אבל בעיקרון מה הכוונה של 'אסור לך לחשוב כשאת כלכך עייפה' אם ככה? כי אם זה על 'נשמה' או משהו דומה, אז יש לי כבר פירוש הגיוני :p

adamc1

New member
ברור שזה מתאים לאישה..

למרות שאני לא מוצא מה העומק כאן למה אסור לה לחשוב כשהיא כלכך עייפה.. ומה הכוונה בעייפה בדיוק? אם זה במובן הנשמה אז בהחלט, כשהנשמה כ"כ עייפה לפעמים.. השכל הוא הדבר האחרון שמועיל.. ולפעמים כמו שהוא אומר ב 'יומנים'.. : "לא יודע לאן, אני ממשיך לכאן, פשוט מוכרח ללכת" צריך פשוט לקום וללכת . כדי להתגבר על העייפות. לא יודע אולי זה רק אני :p

TEENAGER1

New member
לא כל משפט צריך להיות כ"כ מטאפורי ועמוק..

אפשר להבין דברים במובן הפשוט, ואולי אם היא עייפה זה פשוט אומר ש.. היא עייפה? דווקא המשפט הזה מאד מובן לי מהבחינה הזו, כשעייפים המחשבות מגיעות בדרך כלל למקומות לא טובים (אצלי לפחות). אפשר להסתכל על זה גם במימד הנפשי של העייפות, ונראה לי שבאיזשהו מקום זה אותו הדבר בעצם.

adamc1

New member
אבל זה ממש נראה לי חסר משמעות לגמרי

זה כמעט כמו להגיד 'מותר לך לנוח כשאת עייפה' שזה מוזר לא יודע נחכה נראה D:

TEENAGER1

New member
אני באמת מתקשה להבין מה כל כך מוזר

נכון שהכתיבה של אביתר עמוקה ומלאת רבדים, אבל אני לא מבינה את ההתעקשות על כך ברמה של משפטים בודדים. לי המשפט הזה פגע הישר בלב, כי הרגשתי שהוא פשוט מדבר אליי ועליי. פשוט.

adamc1

New member
מממ

זו לא מטאפורה ענקית ותחכום ועומק, להגיד שהמשפט לא מתייחס לאישה. כמו שהוא אומר 'אני מרתיח את המים', והכוונה היא לא לקומקום.. וכמו שהוא אומר 'פשוט מוכרח ללכת', והכוונה היא לא באמת להליכה פיזית. וכמו שהוא אומר 'נשאר רק עוד ארגז אחד', והכוונה היא לא למעבר דירה. ויש עוד אלפים כאלה אז כן יש לו גם את הפשוטים והנחרצים, כמו 'אבא', 'עבד', וכו'.. או המון מהשירים היותר ישנים. אבל במקרה הזה גם אמרתי מקודם, לא יודע למה נראה לי ככה, אולי אני סתם מרחף, אבל משהו מרגיש לי שזה לא פונה אל אישה. בצורת הפשט שלו , הוא נראה לי לא קשור אבל שוב נראה.

למעלה