שלום

שלום../images/Emo13.gif

אמממממ....... אני שיר בת 18 עוד חודש מראשון לציון התלבטתי הרבה אם להצטרף לפורום,כתבתי הודעה בעבר.. אבל זה היה ממש טרי.. היה לי מאוד קשה עם השם "יתום" עדיין קשה לי.. אבל כבר אני מרגישה יותר "בשלה". אמא שלי נפטרה לפני 10 חודשים ממחלת ריאות... והחלטתי להצטרף לפורום מקווה שתקבלו אותי

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifהי ברוכה הבאה!!!!!!!!!

אני רק מקווה שתהני פה המון!!!!!

yaeli20

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הצטערתי מאוד לשמוע על מות אימך, 10 חודשים הינם זמן קצר מאוד ולכן צפוי שיהיה לך עדיין קשה עם הגדרות שונות. את מוזמנת לספר את סיפורך, לקרוא, לתמוך וכמובן להיתמך. בינתיים קבלי חיבוק חזקקק

תודה רבה לכולם../images/Emo13.gif

ממש מחמם את הלב.... אז ככה אני אפרוק קצת אספר את הסיפור שלי..... אמא שלי הייתה חולה במחלת ריאות במשך הרבה שנים,רק שאפחד לא שם לב, והיא בעצמה לא רצתה ללכת להבדק.... יום אחד היא התחילה להרגיש קצרי נשימה... ואז הלכנו לטיפול ברופא שפינה אותה לטיפול מיידי בבית החולים.. במשך שנתיים היא הייתה מחוברת לחמצן.. וידעו תמיד שהיא צריכה לעבור השתלת ריאות.. רק השאלה תמיד הייתה מתי..... במשך שנתיים בית חולים-בית בית- בית חולים יום אחד מצבה הדרדר באופן קיצוני [חנוכה של שנה שעברה] והיא הייתה במצב קשה ממש ממש ממש........ נתנו לה כמה שעות אם היא לא מקבלת תרומה באותו יום 14.12 במקרה מצאו לה תורם.... שמתאים לגודל ולסוג דם..... וזה החזיק בדיוק חודש היא נפטרה ב14.1 תודה על ההקשבה:)

A GIFT OF LOVE

New member
ברוכה השבה :)

לפני כמה זמן בדיוק ניסתי להזכר מה היה השם הפרטי שלך. מה שלומך? אני מקווה שיהיה לך כאן נוח. יום מקסים.

למעלה