שלום

bezaubernd

New member
שלום ../images/Emo13.gif

לפני הרבה זמן ראיתי את הסרט הסוד וממש התלהבתי גיליתי עולם חדש אבל בזמן האחרון אני כבר לא מתלהבת מהסוד למרות שאני יודעת שהסוד נכון וחשוב אני רוצה לחזור להתלהבות שהיתה לי מהסוד וגם להשתמש בו אבל משום מה זה לא כל כך מעניין אותי יותר ואני לא יודעת למה... קרה למישהו את זה?

neshel

New member
עצה

תזמיני לעצמך דברים קטנים מהיקום כוס קפה ד'ש ממישהו שהם יתגשמו תשמחי וכך היא תחזור! ותכירי תודה!!! כל יום!!

ל-bezaubernd

לא מתלהבת? מאיזו בחינה? הדברים שנאמרים בו נשמעים מעולצים? הדברים שאת קוראת לא מפתיעים? קרה לי ועוד איך...וזה בסדר גמור! כשאת יותר נכנסת למצבים שונים, ולא רק "אני בעננים, וטוב לי טוב לי כל היום", את גם לומדת להיות רגועה בקשר לדברים. הכל נהיה בEASY ואת רק מאחלת את הטוב שבעולם לעצמך. זה לא דבר רע בכלל... אני פחדתי מאי-התלהבות שלי מכל דבר, אבל ככל שהמשכתי והמשכתי, גיליתי שהתלהבות באה כשאני זקוק לה. ובכל יום את אומרת תודה על כל דבר טוב, שיגיע או ישנו כבר עכשיו! אז זה בסדר, וין לך מה לדאוג...הכי חשוב שאת מרגישה טוב (אני מקווה), ואומרת תודה בכל יום שאת נמצאת בעולם הנהדר הזה!

kikona126

New member
ברוכה הבאה

מה שקורה זה שברגע שמכירים את הסוד ועובדים איתו, כבר אין התלהבות מהספר או מהסרט, כי זאת כבר שיגרת חיים.

תקראי

אני קוראת ספרים בנושא הזה וכל פעם אני נתקלת במשפטים שכאלה "וואלה,נכון!" וזה כל פעם מחדש את העניין של להמשיך ולהתנהג כאילו זה פה וככה הדברים קורים את צריכה לזכור שהחיים והבחירות בחיים זה כמו טיסות, לא משנה לאיזה טיסה תעלי, את תעברי משהו, ואם אפשר מראש "לתכנת" את זה [להשפיע, זאת-אומרת], אז למה לא? בהצלחה

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ואולי..... כשהסוד היה חדש, היו המון נושאים שאמרנו עליהם: את זה אני רוצה ואת זה גם וגם את זה. לקיחת הרבה מדי נושאים בבת אחת לפעמים קצת מתישה ואז "נגמר לנו". ואני מסכימה מאוד עם קיקונה. כוחו של הרגל. באהבה עופרה

|נצל"ש|

אני לא יודעת אם תוכלו לענות לי על זה, אבל אולי מנסיונכם אתם תדעו; יש אפשרות למשוך מישהו אליי שלא מדבר איתי? מישהו שניתק את הקשר לא יודעת למה? ז"א אם אני אדבר ואספר כאילו שאנחנו מדברים.. זה עבד למישהו? לילה זך!

+ כי בסוד אומרים שאפשר להשיג הכל ובלה בלה

אבל הם לא מפרטים את התכלס והם סתם מלהיבים, האם זה אפשרי כל הסיפור הזה?

ע ו פ ר ה

New member
בדרך כלל

אנחנו יכולים לזמן דברים שקשורים אלינו ישירות. אם זה חשוב לך, אני מציעה לך לדמיין שאתם מנהלים שיחה. הייתי מוסיפה צבע ורוד ברקע , כי ורוד זה צבע של אהבה ואם יש מתח הורוד יכול להפיג אותו. אני שיפרתי את מערכת היחסים שלי עם בן זוגי בדרך הזו. הרווחתי בגדול. באהבה עופרה

pizi33

New member
צר לי לאכזב אותך אבל לא זה לא עובד

אני מנסה כבר המון המון זמן, לגרום למישהי שניתקה איתי מגע לחדש את הקשר ו... חבל לי על הזמן. אולי אני לא פועלת נכון. הלכתי למאמן שמכיר את שיטת הסוד במיוחד בשביל זה. הוא אמר לי שזאת לא מטרה ושהוא לא מוכן לאמן אותי לזה. אז הגעתי למסקנה שאפשר להשיג הרבה באמצעות הסוד אבל לא הכל.

neshel

New member
אני הצלחתי באמצעות הסוד

לזמן את האקס שלי!! הוא צילצל אליי אחרי שלא דיברנו המון זמן!!! פשוט בערב, שהיה לי רע, שמעתי שירים שאהבנו שנינו, והייתי לבד. החזקתי את הטלפון ואמרתי פשוט "הוא מצלצל אליי" האמנתי בזה וזה עשה לי טוב!! יום למחרת קיבלתי ממנו שיחה!! אחותי, זה עובד!

תודה על התשובות

העניין הוא שמצד אחד אני מדמיינת זוגיות ומצד שני הוא קופץ לי למחשבות מדי פעם והחלטתי שאוקיי אולי אני באמת צריכה לנהל איתו שיחה להבהיר מה קרה שם, כדי שאני אוכל להמשיך הלאה, או לחזור אליו אם זה היה ניתוק קשר לא מכוון או בלבול של משהו

למעלה