שלום

Walk Two Moons

New member
שלום ../images/Emo13.gif

עכב המחסור בפרקי סמולוויל, התחלתי להתעניין בסדרה המצויינת "אבודים" - מה שנקרא, גמילה ע"י התמכרות נוספת... בקיצור, בויקפדיה נכתב שלשחקנית אוונג'לין לילי, שמשחקת את קייט ב"אבודים", היה תפקיד אורח בסמולוויל. מישהו זוכר במקרה באיזה פרק היא הופיעה? (תכנסו ללינק, יש שם תמונה שלה וכמה פרטים). תודה רבה

always be me mc

New member
מעניין דווקא אבודים לא משהו לדעתי../images/Emo3.gif והקטע...

הוא מעונה 2 פרק 21(Accelerate) הנה אפילו הקטע: http://www.youtube.com/watch?v=7Npm8Jh3K8s אגב עלי לציין שלמרות שלדעתי לאבודים יש הרבה פוטנציאל אבל הסדרה מרוחה משהו, מורכבת ויש כל כך הרבה שאלות שלא נענות עד שלי לפחות נמאס
(עונות 1,2 הספיקו לי
)

Walk Two Moons

New member
תודה, אבל למה פעמיים...? ../images/Emo6.gif

ואני רק בתחילת העונה הראשונה, ובינתיים היא לא מורכבת מדי, וחבל שכך - אני כבר מחכה שהעניינים יתחילו להסתבך יותר... וחוץ מזה תמיד אפשר להוריד את ספיישל "התשובות" המדובר אם אין לך כח לחכות - חבר שלי עשה את זה. די אידיוטי מצידו לדעתי, כי אני אוהב לראות איך כל הקצוות מתחברים לאט-לאט ולא לדעת הכל בבום... אני רק מקווה שלא יגזימו ולא ימתחו לי יותר מדי את העצבים. (פחחח... אני סתם עובד על עצמי. אני אמשיך לראות כל פרק ופרק במעין מזוכיזם שכזה עד הסוף המר.)

Walk Two Moons

New member
זה פרק 24 בעונה השלישית של אבודים,

שבו מרוכזות רוב התשובות(ואולי אפילו כל התשובות - מעולם לא ראיתי אותו אז אני לא סגור על זה) לכל החידות והשאלות שנשארו פתוחות מהפרקים הקודמים.

Superboi

New member
אה, חשבתי בסמולוויל../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo59.gif

Walk Two Moons

New member
תרגישי מיוחדת, גרמת לי לחשוב קצת... ../images/Emo6.gif

(הממ... יש מצב שיגיעו בהמשך ספויילרים שלא מתוכננים כרגע. אז
, ליתר בטחון) והגעתי למסקנה שקצת מסתורין זה משהו שמאוד חסר לי בסמולוויל. כן, נכון, גם בסמולוויל יש מסתורין וחידות ותעלומות ובלה בלה בלה, אבל לרוב כל הקצוות נסגרים אחרי 40 \ 41 דקות של "מתח" ורגעים "מפחידים" שנגמרים כמעט תמיד בקלארק שלנו שדופק מהירות-על ומגיע בדיוק במאית השניה האחרונה להציל את היום ואת החיים של כולם. ההרגשה היא כמעט שכל פרק הוא יחידה נפרדת בפני עצמה, למעט סיומי עונה והתחלות עונה שהם לרוב המשך ישיר למאורעות שבהם הסתיים הפרק הקודם. ולא, אני לא מדבר דווקא על פרקי פריק-אוף-דה-וויק שבהם קלארק מביס בכל פרק מיני-טרוריסט אחר, עם קצת סיוע מהמחשב של קלואי. אפילו בעונה הרביעית, שיש לה כביכול קו עלילתי מוגדר ומתמשך, התסריטאים בקושי נותנים לנו להסתקרן ולכסוס ציפורניים, אולי בגלל שהם מרחמים עלינו, אנא עארף. כמעט ולא קיימים בכל הסדרה טוויסטים מדהימים, כאלה שבאמת לא ניתן היה לחזות מראש. אין כמעט קצוות פרומים שנסגרים לאט-לאט, אין כמעט רמזים קטנים שמפוזרים בחכמה, כאלה שמתפענחים רק אחרי כמה פרקים, שלא לדבר על עונות (ולא, אני לא מדבר על לויס שמתפרצת לבית משפחת קנט מיד אחרי שמרתה אומרת לקלארק משפט כמו "אתה לא יכול לדעת מתי האהבה האמיתית שלך תגיח מעבר לפינה", או בגדים בצבע כחול-אדום, כי לא נראה לי שהקלישאות החרושות האלה עוד מגניבות את מי מהצופים, אבל אולי אני טועה). התסריט כמעט ולא נותן הזדמנות לתהות קצת, או להתבלבל, או לפתח תיאוריות שונות ומשונות. בהיבט הזה העונה השביעית שונה למדי, קחו לדוגמא את הפרק האחרון (וגם את זה שלפניו) שנגמר במתח יחסית, או שאולי "סוף פתוח" הוא הביטוי הנכון. אז עכשיו בגלל שאנחנו לא מקבלים את מנת הסמולוויל שלנו כסדרה, אנחנו קצת מסוקרנים. אני די בטוח שאם לא הייתה הפגרה, היום כבר היינו כולנו יודעים היטב באיזו צורה מפתיעה ומתוחכמת באו על מקומם בשלום כל ענייני עניין קלארק-ביזארו וקארה-דטרויט. אבל מה אני ציני, זה בסה"כ כיוון טוב מאוד שהסדרה תופסת. זהו, נראה לי שהבהרתי את עצמי כראוי, שלא לומר "חפרתי כראוי"
. בקיצור, הייתי רוצה תוספת חידות ומסתורין בסמולוויל, ואם אפשר לקבל על הדרך גם קיצוץ בכל מיני משפטים כגון "הבנתי עכשיו שאני לא יכול להתחמק מהגורל שלי" \ "אבל זה מה שעושה אותך אנושי, קלארק!", זה יכול להיות אקסטרה נחמד מצד היוצרים המוכשרים והחביבים. ועכשיו לישון...

למעלה