שלום

danya15

New member
שלום../images/Emo13.gif

מזמן לא הייתי כאן...אז הנה באתי להתייעץ שנתיים לאחר מערכת יחסים ששאבה ממני את כל האנרגיות, אני מרגישה חצויה. מצד אחד, רוצה ומוכנה למערכת זוגית חדשה ומצד שני לא עושה כלום כדי לקדם את זה. נכנסתי למין אפטיה בנושא, חיה לי מיום ליום... איך אני יוצאת מזה? פרת'רו ת'יוואז פהו אשמח להארות

אוקי..

קודם כל - ברוכה השבה
הבקשה שלך העלתה בי הרבה שאלות - למה הקונפליקט הפנימי? אם את לא מוצאת את עצמך עושה שום דבר בנוגע לזוגיות - איך את יודעת שאת רוצה אחת? אולי את בכלל לא רוצה כרגע? את יודעת, לפעמים הלב, האינסטינק, אומר לנו על משהו שזה עוד לא הרגע, וזה בגלל שבעתיד, בהמשך הדרך צפוי להגיע משהו בדיוק בשבילנו... בכל אופן, בואי ניראה מה הרונים מוסרים לך - יש משהו שאת אוחזת בו ולא מוכנה לשחרר אותו. זה עניין של עיקרון בשבילך. מה זה< זה מיותר עבורך, אם את באמת רוצה זוגיות. הרונים מבקשים ממך להבין, שאנחנו לא באמת שולטים בנסיבות. הם מבקשים ממך להתרכך. זה בדיוק. להתרכך, לחבק את הנשיות שלך. לעשות איזו דרך בעניין של להיות מוכנה לפשרה. אני מקווה שאת מבינה את המסר. בכל אופן, בבקשה ממך, תחשבי גם על העניין שאם את מרגישה שאת מחפשת כרגע משהו מאוד ספציפי - אולי באמת את עוד לא מוכנה לזוגיות חדשה? רק מחשבה...
הצלחה

danya15

New member
תודה עומר../images/Emo24.gif

תשובות: אני יודעת שאני רוצה זוגיות כי כך אני מרגישה. מצד שני, אני מרגישה שהמערכת האחרונה התישה אותי וכשאני נזכרת בה (למרות שאני נקיה מכעסים ובוודאי שאין לי רגשות) אני פשוט "מתחפרת" בלבד שלי ונהנית מהשקט. קורה שברגעים של השקט צץ לו הרצון לזוגיות. אני ממשיכה לקרוא את הפירוש שלך ומגיעה לבקשה של הרונים - להתרכך - אז אני מבינה שזה קשור למה שכתבתי כאן למעלה, להיות מוכנה לפשרה בין הרצון לשקט לבין הרצון לזוגיות. הבנתי נכון? אני לא מחפשת משהו מאוד ספציפי... עברתי את הגיל
חחחח , בשנתיים האחרונות עברתי תהליכים ואני בהחלט מרגישה שאני מוכנה לזוגיות, אבל, שוב, כנראה שאני צריכה להתפשר בעניין של השקט והלבד. תודה לך יקירתי

למעלה