שלום!!!

the lovely lady

New member
שלום!!! ../images/Emo13.gif

אני אצל סבא וסבתא כבר משלשום. אתמול אחותי ודודה שלי נסענו לגרנד קניון והיה ממש ממש כיף! שלשום בנסיעה לחיפה עצרנו בטויזראס וקניתי ערכת איפור קיטצ`ית כזאת. בגרנד אתמול קניתי ליפגלוס! והצטלמתי עם אחותי במכונה אבל זה התמונה (הדף) לא יצאה, גנבים! גנבו עשרה שקלים! משם נסענו חזרה, והלכתי עם דודה שלי לקחת את בת דודה שלי... בת עשרה חודשים, מהגן... פווווווצקית. ונסענו לבית שלהם, ואחר כך הלכתי עם אחותה הגדולה (בת דודה שלי) לסופר לקנות כמה דברים ועצרנו להוציא ממכונה טבעות פשוטות כאלו, שמכניסים שקל ויוצאת טבעת. או מחק...חחחח... ואחי הקטן ובנדודהשלי שיחקו...בערב חזרנו לסבא וסבתא ואחותי ואני ישנו בסלון ושיחקנו טאקי כל הלילה!!! וטחנו!!! היה יום הכי כייפי בעולם!!! הלחץ כמעט נעלם... ואני ממש שמחה!!! היום חוזרת הביתה...
ועכשיו אני הולכת לאכול מרק עוף, ואולי אחה"צ לפני שניסע הביתה, נלך לדודים שלי...אם אחותי לא תדפוק הכל ותחליט שהיא נשארת פה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן, גם סבתא הכינה מרק עוף!!! חחחחחח!!!
מה שלומכן???
ביייייי.

zahav2007

New member
שלום לך ילדה...../images/Emo66.gif

את גורמת לי לחייך ,כי אני נזכרת בימים שאני הייתי בגילך והייתי מכייפת בחופש הגדול...בדר"כ זה היה בצרפת כי שם רוב המשפחה שלי! איזה כיף שיש סבתא בארץ! אני הייתי מאוד רוצה שסבתא שלי תהיה בארץ...היא בת 93 כמעט ומי יודע כמה נשאר לה לחיות...? למרות שראיתי אותה בפברואר האחרון,ואני שמחה על כך...! דרך אגב,לגבי המכונה עם התמונות,גם לי זה קרה פעם,ויש טלפון על המכונה שהתקשרתי וקיבלתי הביתה מכתב עם אסימונים חדשים/כסף לא זוכרת...אחד מהשניים. אבל לפחות צ'ופרתי! תנסי אולי גם ,אם את יכולה לחזור לשם... טוב,המשך יום כיפי ומהנה זהב

the lovely lady

New member
הייי ../images/Emo163.gif

את צרפתיה? בקשר למכונה, לא נורא... למרות שזה מבאס, אני חושבת שעדיף שאני לא אנסה כי זה לא כל כך חשוב למרות שזה "תיעד" את הרגע המצחיק שתפסנו אחותי ואני, והפרצופים שעשינו... אני לא יכולה לחזור לשם. תודה בכל זאת על העצה!
ערב טוב שיהיה לך!

zahav2007

New member
בוקר טוב...../images/Emo42.gif

לא בדיוק צרפתיה-ממוצא צרפתי... שיהיה לך יום טוב ותשתי המון כי יש היום הכבדה בחום!!!
בי בי זהב

למעלה